AKHİSAR'DA BELEDİYE VE İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI

AKHİSAR

Belediye Ve İlçe Başkanları Toplantısı

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ev sahipliğinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek , Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanımız İlksen Özalper ile birlikte Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları Akhisar Kayalıoğlu Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.
Başkan Dutlulu, toplantıda yaptığı açıklamada, belediyenin ev sahipliğinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve CHP İl Başkanı İlksen Özalper ile birlikte Akhisarlı belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Toplantının amacının, Akhisar halkına daha iyi hizmet sunabilmek için işbirliği ve dayanışma içinde çalışmak olduğunu belirtti. Başkan Zeyrek ise toplantının önemine vurgu yaparak, devam eden ve hayata geçirilecek projeleri konuştuklarını ve Manisa'ya en iyi hizmeti sunmak için uyum içinde çalışacaklarını dile getirdi.
Başkan Dutlulu;“Belediyemizin ev sahipliğinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek , Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanımız İlksen Özalper ile birlikte Belediye Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımızı Akhisar’ımızda ağırlayarak görüş alışverişinde bulunduk. Kıymetli hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek; “İl Başkanımız Sn. İlksen Özalper ile Akhisar Belediye Başkanımız Sn. Besim Dutlulu'nun ev sahipliğinde Akhisar'da gerçekleşen Partimiz İlçe Başkanları koordinasyon toplantısına katıldık. Hali hazırda devam eden projelerimizi ve hayata geçireceğimiz icraatlarımızı konuştuk. Manisa'mıza en iyi hizmeti vermek için birbirimizle uyum ve dayanışma içinde çalışacağız.” dedi. 


Haber Kaynak : haber merkezi


YAŞANAN SU SIKINTISINA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SÖZCÜER’DEN TEPKİ

ZİYARETÇİ TRAFİK ŞARTLARINDA ‘NİTELİĞİ’ ÖNCELEYEN DEĞİŞİKLİKLER

MASKİ’DEN SU KESİNTİSİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

MASKİ AKHİSAR'DA MEYDANA GELEN SU ARIZASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

AKHİSAR'IN KURTULUŞUNUN 102. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

BAŞKAN GÜRAL PAZARYERLERİNDE YENİ DÜZENLEMELERİ PAYLAŞTI

YENİŞEHİRLİOĞLU’NDAN SPOR VE EĞİTİM TESİSLERİ İNCELEMESİ