AKHİSAR’DA CİNAYET; 2 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI

AKHİSAR’DA CİNAYET; 2 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI

Manisa’nın Akhisar İlçesinde bir anne(47) ve kızını(20) sokak ortasında vuran Veysel Mızrak(47), olay yerinde kendi hayatına da son verdi.

Olay geçtiğimiz gün gece saat 22.30 sularında Ragıp Bey Mahallesi 158 Sokak üzerinde, Hilaliye üst geçitinin altında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 45 AAD 665 plakalı otomobiliyle Ragıp Bey Mahallesi 158 Sokak’a gelen Veysel Mızrak ile gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen Meliha U. ve Meliha’nın kızı Cansu D. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Mızrak, yanında getirdiği silah ile anne Meliha U. ve kız Cansu D’ye ateş açıp başından vurdu. Ardından kendi hayatına da son verdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi.

Yapılan incelemelerde Veysel Mızrak’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hastaneye sevki gerçekleştirilen Meliha U. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken 20 yaşındaki Cansu D’nin de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan tabanca ile 6 el ateş edildiği öğrenilen olayda çevredeki bazı araçlarda zarar gördü. 


Haber Kaynak : haber merkezi


ASAYİŞ VE TRAFİK DENETİMLERİ SÜRÜYOR

ÖZEL TRAFİK DENETİMLERİ SÜRÜYOR

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TRAFİK DENETİMİ

AKHİSAR'DA GASP OLAYI MEYDANA GELDİ

İL JANDARMA KOMUTANLIĞI'NDAN ÖZEL TRAFİK DENETİMİ

EMNİYET KEMERİ VE ÇOCUK BAĞLAMA SİSTEMLERİ DENETİMİ

AKHİSAR’DA ARANMASI OLAN ŞAHIS YAKALANDI