AKHİSAR’DA “KADINLAR NE YAPMALI?” KONFERANSI DÜZENLENDİ

AKHİSAR’DA “KADINLAR NE YAPMALI?” KONFERANSI DÜZENLENDİ

“Kadınlar Ne Yapmalı?” adlı bir konferans

Akhisar Kent Dayanışma Derneği, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında, 24 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’te Uğur Mumcu Kültür Salonu’nda “Kadınlar Ne Yapmalı?” adlı bir konferans gerçekleştirdi. 

Konferansın moderatörlüğünü Avukat İsmail Kağan Kılınç üstlendi. Programda, Avukat Nursel Okkalı, Emniyet Personeli Müzeyyen Akyol, Sosyal Hizmetler Uzmanı Ümmü Aydın ve Akhisar Kent Dayanışma Derneği Başkanı Esra Güney konuşmacı olarak yer aldı.

Konferansta, kadınların şiddete karşı bilinçlendirilmesi, yasal haklar, güvenlik önlemleri ve sosyal destek mekanizmaları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Katılımcılar, uzmanlardan pratik öneriler ve yol gösterici tavsiyeler alma fırsatı buldu.

Akhisar Kent Dayanışma Derneği, düzenlediği bu etkinlikle kadınların haklarını koruma ve şiddete karşı bilinçlenme mücadelesini güçlendirmeyi hedeflediğini belirtti. 


Haber Kaynak : haber merkezi


HOLLANDA’DA YENİŞEHİRLİOĞLU’NDAN GÜÇLÜ MESAJ

“MAARİF HAFIZASI” PROJESİ İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

ADNAN MENDERES KIZ İMAM HATİP LİSESİ’NDEN RAMAZAN’DA İFTAR BULUŞMASI

EFENDİ DÜĞÜN SALONU’NDA “ŞERBET TADINDA RAMAZAN SOHBETLERİ”

NARKO ALAN UYGULAMASI YAPILDI

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELEDE ÇOK SAYIDA SİLAH VE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

YÖNETİM KURULU 2026 YILI 4. TOPLANTISI YAPILDI