AKHİSAR'DA SERVİS SÜRÜCÜLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

AKHİSAR

Akhisar’da, servis taşımacılığı yapan sürücülere yönelik kapsamlı bir trafik eğitimi programı düzenlendi.

Eğitim programı; Akhisar Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği, Akhisar İlçe Jandarma Trafik Timi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Akhisar Şoförler Odası'nın iş birliğiyle gerçekleştirildi.

Eğitimlerde sürücülere; trafik kurallarına uyma bilinci, trafikte dikkat edilmesi gereken hususlar ve güvenli yaya yolları gibi konularda bilgi verildi. Ayrıca korsan taşımacılıkla mücadele konusunda alınacak önlemler ve bu konuda dikkat edilmesi gereken yasal sorumluluklar da sürücülere aktarıldı.

Toplantıda, ilçede gerçekleştirilen işçi ve öğrenci servis taşımacılığının daha güvenli hale getirilmesi için alınması gereken tedbirler de görüşüldü. Yetkililer tarafından yapılan bilgilendirmelerde, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerin artarak devam edeceği vurgulandı.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR KANARYA SEVENLER DERNEĞİ ÜYELERİ ANKARA’DAN ÖDÜLLERLE DÖNDÜ

ŞEHİT ASTSUBAY HAKKI ERYILMAZ, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

AKHİSARLI DEVLERİN 1’İNCİ LİG YOLU BELLİ OLDU

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE KARARLILIK SÜRÜYOR

KAYALIOĞLU AİLE DANIŞMA VE ETÜT MERKEZİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

BAŞKAN KAYSERİLİ, DOSTLAR MECLİSİ’NDE AKHİSAR’IN GELECEĞİNE DAİR ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

AKHİSAR'DA SERVİS SÜRÜCÜLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ