Akhisarlı Özel Çocuklar ?Farklıyız Fakat Eşitiz? Dedi

Akhisarlı Özel Çocuklar ?Farklıyız Fakat Eşitiz? Dedi

Akhisar Down Sendromu Derneği özel çocukları ile birlikte Ülkü Ortaokulu Avrupa Birliği Erasmus+projesi "Sanat Avrupa Değerlerini Yeniden Canlandırıyor" kapsamında Farklılıklara Saygı çalışmaları yürütmekte olduğu ?Farklıyız Fakat Eşitiz? diyerek duvar r

Akhisar Down Sendromu Derneği özel çocukları ile birlikte Ülkü Ortaokulu Avrupa Birliği Erasmus+projesi "Sanat Avrupa Değerlerini Yeniden Canlandırıyor" kapsamında Farklılıklara Saygı çalışmaları yürütmekte olduğu ?Farklıyız Fakat Eşitiz? diyerek duvar resmi yapıldı.

Çalışmada İspanya, Romanya, Litvanya ve Slovakya´dan Ülkü Ortaokulunun misafir olarak gelen öğrenciler ile yine okulun öğrencileri ve Akhisar Down Sendromu Derneği kapsamındaki tüm öğrencilerle kalp şeklinde bir ağaç resmedildi. Resmin içerisine de duvara el baskısı yaptılar. Sanat aktivesi ?Farklıyız Fakat Eşitiz? temalı kısa film olarak çekilip izlettirildi. Teşekkürlerini ileten Akhisar Down Sendromu Derneği Başkanı Neşe Çalışkan, ?Bu anlamlı projeye özel çocuklarımızda dahil eden Ülkü Ortaokuluna Akhisar Down Sendromu Derneği olarak teşekkür ederiz? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


19 MAYIS COŞKU İLE KUTLANDI

ATSO TOBB 80. GENEL KURULUNA KATILDI

MERALAR HAYVAN SAHİPLERİNİN HİZMETİNE SUNULUYOR

HEMŞİRELER HAFTASI KUTLANDI

İLÇE TARIMDAN ZİYARETLER

SOSYAL GÜVENLİK HAFTASINDA KAYMAKAMA ZİYARET

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ MCBÜ’YE İLHAN OLDU