SPOR

SPOR Haberleri

AKHİSARSPOR GİRESUN´DA

AKHİSARSPOR GİRESUN´DA

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor´un 7. Haftada Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi, yardımcı hakemleri, saati ve stadyumu belli oldu.

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor´un 7. Haftada Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi, yardımcı hakemleri, saati ve stadyumu belli oldu. Mücadele saat 14.00´te Giresun Atatürk Stadyumu´nda oynanacak ve karşılaşmanın hakemi Özgür Türkalp; 1. Yardımcı Hakem  Önder Yılmaz, 2. Yardımcı Hakem Furkan Ürün, Dördüncü Hakem olaraksa Serhad Ürkmez görev yapacak. 90 dakikada gözlemci Ziya Çetin olacakken temsilciler; İbrahim Sarıtaş,Ercüment Özinan ve Nazif Çıldır olarak yer alacak.

 Akhisarspor´un muhtemel ilk onbiri;

Kalede Gökan, defans dörtlüsünde Musa, A.Babacan, E.Cocalic, A.Vrsajevic, orta yuvarlakta, R. Rotman, Aykut, M. Reis, Burhan, E. Çelenk ve ilerde S.Çikalleshi´nin oynaması bekleniyor.

AKHİSARSPOR SERİYİ BOZMAK İSTEMİYOR

TFF 1. Lig karşılaşmalarında 3 maçtır mağlubiyet görmeyen Akhisarspor, galibiyet serisini bozmadan devam etmek istiyor. Ligin 4. Haftası deplasmanda konuk olduğu Menemenspor´u 1-0 malup ederek başlattığı galibiyet serisi, 5. haftada Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu´nda oynanan Hatayspor´a karşı 3-1, 6. haftada Karagümrük karşısında 3-2 kazanan taraf olarak devam etmişti. Yeşil-siyahlı ekip 7. hafta Giresunspor mücadelesinde de 3 puanı alarak lige verilecek 1 haftalık araya ulaştığı zirvede girmek istiyor.

RÜSTEM SAVAŞ


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET