AKHİSARSPOR SEZONA PUANSIZ BAŞLADI

AKHİSARSPOR SEZONA PUANSIZ BAŞLADI

Akhisarspor TFF 3.Lig 1. Hafta mücadelesinde Aydın ekibi Kuşadasıspor ile karşı karşıya geldi.

İlk maç Kuşadasıspor’un 1-0’lık galibiyeti ile sona erdi. Müsabaka orta saha mücadeleleri ile başladı. Her iki takım da net gol pozisyonları oluşturamasa da orta sahadaki mücadele görülmeye değerdi. İlk yarıda Akhisarspor’da öne çıkan isim savunma oyuncusu Semih Görer oldu. Başarılı oyuncu kademede yaptığı müdahalelerle takımını daha uzun süre oyunda tuttu. Skorboard 43. Dakikayı gösterirken tecrübeli oyuncu Çağrı Ortakaya sağ kanattan geldiği hücumda muhteşem bir şutla maçta takımına üstünlüğü getirdi. İlk yarı Kuşadasıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile bitti.
2. Yarı başlarken her iki takımda da değişiklik yapılmadı. Kuşadasıspor 2. Yarıya da hızlı başladı. Üst üste gelen akınlardan sonuç alamadıktan sonra oyun üstünlüğünü yakalamaya başlayan Akhisarspor, Yusuf Kanal ve Bora Yılmaz’ın başrollerde olduğu pozisyonlarla tehlike yaratmaya çalıştı.  Baskıları sonucu Yavuz Serkan kaleciyle karşı karşıya kalmayı başarsa da topu ağlara gönderemedi. Maç 1-0’lık Kuşadasıspor üstünlüğü ile sona erdi.
 
Akhisarspor:  Mehmet Ali Dönmez,Tunahan Güngör,  Oğuzcan Kesgin, Yavuz Serkan Özbakan ,Halilcan Gül ,Bora Yılmaz ,Semih Görer ,Yusuf Kanal ,Orçun Erten ,Turhan Kaya ,Recep Kutun.
Kuşadasıspor: Yunus Emre Kırdal, Türker Toptaş ,Anıl Doyuran ,Volkan Fındıklı ,Serdar Eylik ,Özgür Çelik ,Vefa Gültek ,Murat Türkkan ,Atakan Aybastı ,Taha Balcı ,Çağrı Ortakaya.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN ZEYREK MİLLİ SPORCULAR İLE BİR ARAYA GELDİ

AKHİSARLI U12 BİSİKLETÇİ MİRAY AKCAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

AKHİSARSPOR KONGRE KARARI ALDI

GALATASARAYLILAR 24. CÜ ŞAMPİYONLUĞUNU COŞKUYLA KUTLADILAR

BAŞKAN PEHLİVANLARI KONUK ETTİ

DEV EKRANDA MİLLİ HEYECANI BİRLİKTE YAŞADILAR

AKHİSARGÜCÜ SATRANÇ KULÜBÜ İLK RESMİ TURNUVASINI YAPTI