AKHİSARSPOR’DA İKİNCİ ÖZAY ALKAN DÖNEMİ

AKHİSARSPOR’DA İKİNCİ ÖZAY ALKAN DÖNEMİ

Özay Alkan ve ekibi Akhisarspor’a ikinci kez başkan seçildi.

Geçtiğimiz sezon 3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) düşen Akhisarspor başkanı Öner Alanç ve yönetim kurulu, 26 Temmuz saat 15.00’te Atatürk Mahallesi 167 Sokak numara 201 Yılmaz Atabarut tesislerinde çoğunluğun sağlanamadığı genel kurulu 6 Ağustos Salı Günü aynı yer ve saatte yapıldı. 61 üyenin katıldığı Genel kurulda divan başkanlığına Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral, başkan yardımcılığına Umut Altaş kâtip üyeliğe Şaban Taşkıran seçildi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının sonra Başkan Öner Alanç genel kurulunun açılış konuşması ve Faaliyet raporunu okudu. Öner Alanç;” Akhisarspor Yönetim Kurulu'nun 25 Aralık 2023 tarihinde yaptığı olağanüstü genel kurul sonucunda Akhisarspor’un yönetimine seçildik. Göreve başladığımızda takımda oynayan 10 futbolcu, alacaklarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'na dilekçe vermiști. Bu futbolcularla yaptığımız görüşmeler sonucunda ödemelerin bir kısmını gerçekleştirerek dilekçelerinin geri çekmesini sağladık. Takımın bașında bulunan teknik direktör İlker Yanar ile yapılan görüşmeler neticesinde kendisiyle mutabakata varamadık ve yollarımızı ayırmak durumunda kaldık. Akhisarspor'un eski teknik direktörlerden Hamza Hamzaoğlu'nun ekibinde yer alan İsa Turan, kaleci antrenörü olarak Metin Mert, yardımcı antrenörler olarak Şevket Candar ve Hüsnü Koşaner ile anlaşma sağladık. Süper Kupa ve sonrasından kalan takım borçları nedeniyle yeni oyuncu transferleri yapamadık. Bu nedenle mevcut oyuncu kadrosu ile tüm çabalarımıza rağmen ligde kalmayı başaramayarak Bölgesel Amatör Ligine düştük. Akhisar Belediyesi futbolcularımızın ve çalışanlarımızın maaşlarını ve sigortalarını yatırmıştır. Yapılan maçlar sonucunda beraberlik ve galibiyet primleri yönetim kurulumuzca tedarik edilmiş ve nispet oranında oyuncularımıza dağıtılmıştır. Bugün geldiğimiz noktada, görevi aldığımız günden bugüne kadar yönetim kurulu olarak dönemimize ait herhangi bir borç kalmamıştır. Yukarıda belirttiğim nedenlerden dolayı yönetim olarak olağanüstü genel kurul kararı almak zorunda kaldık. Dileğimiz, yeni bir yönetim ile Akhisarspor'umuzun hak ettiği yerlere yeniden gelmesidir. Göreve talip olan arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Seçime geçildi ve bir dönem önce başkanlığı bırakan Özay Alkan ve ekibi görevi devraldı ve Akhisarspor’a ikinci kez başkan seçildi.

Yeni yönetimde Başkan Özay Alkan ve arkadaşları Emre Erol, Engin Camkir, Ali Aslan, Ahmet Namal, Ezman Özcanlı, Mehmet Furkan Alkan, Necati Özcanlı, Cemal Kaçmaz, Mert Tekel, Mehmet Erçetin’den oluştu.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Akhisarspor’un yeni başkanı Özay Alkan;” Özbey’lerden bu kulübü almak istediğimizde çok caba göstermiştik. 5 kişiyle aldığımız kulübü, biraz başarı gösterdiğimizde 45-50 kişi olduk. Genel kurula geldiğimizde aday çıkmazsa yine biz çıkarız dedik ve arkadaşlarımla çıktık. Akhisarspor’un sahipsiz olacağını ve bırakılacağını düşünüyorduk. Bu takımı kayyuma düşüreceğimize ben ve arkadaşlarım yönetim olarak çıktık, elimizden geldiği kadar bir şeyler yapacağız ve Akhisarspor’un yaşamasını istiyoruz” dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


SÜLEYMAN AKARSU’DAN İLK PROFESYONEL ADIM

AKHİSARSPOR MASTERLAR TAKIMI ANTRENMANLARA BAŞLADI

MANİSA BİRİNCİ AMATÖR LİGLERDE GRUPLAR BELLİ OLDU

AKHİSAR BELEDİYE 1885 SPOR KULÜBÜ, İLK ANTRENMANINI GERÇEKLEŞTİRDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ'NDE SPOR DOLU BİR GÜN

AKHİSAR 1922'DEN SÜPER LİG'E TRANSFER ÖYKÜSÜ, NAMIK TAN BODRUMSPOR'DA

ÖZAY ALKAN SEZON ÖNCESİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU