KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

ASİL DENİZ YILDIZ SEVENLERİYLE BULUŞTU

ASİL DENİZ YILDIZ SEVENLERİYLE BULUŞTU

Akhisar'ın sevilen sesi Asil Deniz Yıldız türküleriyle kulakların pasını sildi.

09 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 20.00'de Şehit Necdi Şentürk Parkı içindeki eski Sinema Salonu'nda sahne alan Yıldız, birbirinden mükemmel türküler seslendirdi.

Sunuculuğunu Sıla Eylenti'nin üstlendiği Akhisar Alevi Kültür Derneği Akhisar Şubesi ana sponsorluğundaki konserde Asil Yıldız'a bağlama da Ozan Demir, üflemeli çalgıda Veysel Baki, gitarda Semih Taş ve bas davulda Volkan Gümüş eşlik etti.

Konser öncesi gazetemize ufak bir demeç veren Deniz "Alevi Kültür Dernekleri Akhisar Şubesi'nin ana sponsorluğunda bu gece kulakların pasını sileceğiz. Bu gecenin düzenlenmesinde bana destek olan, izlemeye gelen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Türkü şölenine ben hazırım, salonda komple dolduğuna göre gelenlerde hazır. Tekrar herkese teşekkürlerimi sunarım." dedi.

Konsere katılım gösterip Asil Deniz Yıldız'ın seslendirdiği türküleri dinleyenler arasında CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yardımcısı Ahmet Tınazlı, Alevi Kültür Derneği Akhisar Şubesi Başkanı Dursun Ali Şat ve çok sayıda vatandaş yer aldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI