BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Akhisar Kaymakamı Mustafa CAN'ın öncülüğünde, bağımlılıkla mücadele kapsamında programı gerçekleştirildi.

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen eğitimde, Akhisar Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi çerçevesinde Madde Bağımlılığına yönelik seminer düzenlendi.

Seminere, Akhisar İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim Hemşiresi Fatma ÇELEBİ ve seminerin sunumunu yapan Gizem DİRİ katıldı. Eğitimde, madde bağımlılığının zararları ve mücadele yolları hakkında bilgilendirmeler yapılarak, toplumda farkındalık oluşturulması hedeflendi.

Bağımlılıkla mücadelede eğitimlerin önemli bir adım olduğuna dikkat çeken yetkililer, bu tür organizasyonların sürekli hale getirilmesi gerektiğini vurguladı. Eğitim programı, katılımcıların soruları ve geri bildirimleriyle sona erdi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR MYO, ZEYTİNCİLİK SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜLERİNİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU

MESİR MACUNU, “YAŞAYAN MİRAS OKULU PROJESİ” İLE ANKARA’DA TANITILDI

SOMA DEVLET HASTANESİ’NDE KADIN SAĞLIĞI ALANINDA ÖNEMLİ BAŞARI

AİLE VE ÇOCUKLARIN KORUNMASINA YÖNELİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

AKHİSAR’DA EL EMEĞİ YENİ YIL PAZARI AÇILDI

MANİSA’NIN SAĞLIK KADROSU GÜÇLENİYOR

SÖĞÜTLÜ CAMİİ’NDE KADINLARA YÖNELİK KANDİL PROGRAMI YAPILDI