BAŞHEKİM BAMBAL’DAN TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİNE ZİYARET

BAŞHEKİM BAMBAL’DAN TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİNE ZİYARET

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’ne geçtiğimiz günlerde Başhekim olarak atanan Uzman Doktor Hamza Bambal, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarıyla bir araya geldi.

Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde kahvaltı programında bir araya gelinen ziyarette Başhekim Bambal’a Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Makbule Er’de eşlik etti.

Organizasyon sırasında yeni dönemde gerçekleştirilecek faaliyetlerin, eğitimlerin ve etkinliklerin planlanması üzerine istişarelerde gerçekleştirildi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanları ile gelecek dönemde yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, danışanların istekleri ve önerileri de Başhekim Bambal tarafından dinlendi.

Kahvaltı organizasyonunun amacı Merkezin hizmetlerini daha iyi bir şekilde sunabilmek için ortak bir vizyon oluşturmak, olarak ifade edildi.

Konu ile ilgili konuşan Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Hamza Bambal, Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin sağlığın sadece fiziksel değil aynı zamanda ruhsal yönden de önemli olduğunu hatırlatan bir birim olduğunu, bu tür etkinlikler ve danışmanlık hizmetleri ile toplumun psikolojik sağlığını desteklemeye katkıda bulunmaya devam edeceklerini ifade etti.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


KİRAZOĞLU DEVLET HASTANESİ KALP YETMEZLİĞİ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

RAHİM AĞZI KANSERİ BELİRTİLERİ NELER?

AORT İLE AKCİĞERE GİDEN DAMAR ARASINDAKİ DELİK KAPATILDI

İSHALLİ HASTALIKLARI ÖNLEMEK NELER YAPMALIYIZ?

FELÇ (İNME)’E SEBEP OLAN KALP DELİĞİ BİR SAATLİK İŞLEMLE KAPATILDI

SPOR HEKİMLİĞİ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

ŞEHİR HASTANESİNDE MESANE ÇIKARMA İŞLEMİ YAPILDI