BAŞKAN DUTLULU’DAN ANKARA’DA ÖNEMLİ ZİYARETLER

BAŞKAN DUTLULU’DAN ANKARA’DA ÖNEMLİ ZİYARETLER

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Ankara'da önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

Bir dizi ziyaret için Ankara’da olan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu;  Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakrılıoğlu’nu,  Adalet ve Kalkınma Parti Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nu ziyaret etti. Ayrıca Başkan Dutlulu Ankara’da Bağımsız Maden-İş üyesi Soma Fernas maden işçileri ile de bir araya geldi.
Bakırlıoğlu Ziyareti
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu “Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekilimiz A. Vehbi Bakrılıoğlu’nu TBMM’de ziyaret ederek sohbet etme fırsatı bulduk. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi. 
Yenişehirlioğlu Ziyareti
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu “AK Parti Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili, Akhisarlı hemşehrimiz Sayın Bahadır Yenişehirlioğlu’nu gazi meclisimizde ziyaret ettik. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi. 
Bağımsız Maden-İş Üyesi Soma Fernas Maden İşçileri İle Bir Araya Geldi
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu “Haklarını aramak için Soma'dan Ankara'ya yürüyen Bağımsız Maden-İş üyesi Soma Fernas maden işçileri ile bir araya geldik. Madenci kardeşlerimizin haklı mücadelesinde her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.”


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


OKUL SERVİS ARAÇLARI DENETİMİ YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ’NİN TOPLANTISINA KATILDI

İLÇE TARIMDAN ZEYTİNLİOVA MAHALLESİ'NE ZİYARET

SABAH NAMAZI BULUŞMALARI YENİDEN BAŞLADI

UYSAL, YEREL YÖNETİMLERDE GIDA GÜVENLİĞİ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TARIM KONFERANSINA KATILDI

AKHİSAR'DA YÜZLERCE ÖĞRETMEN İLKYARDIM EĞİTİMİ ALIYOR

AKHİSAR’DA MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI