BAŞKAN SÖZCÜER ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

BAŞKAN SÖZCÜER ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, esnaf odalarını ziyaret ederek sorunlarına kulak verdi.

Akhisar AK Parti İlçe Başkanı  İsmail Ahmet Sözcüer, ilçemizde faaliyet gösteren esnaf odalarının başkanlarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette, çeşitli esnaf odalarının temsilcileri yer aldı.

Ziyaret sırasında esnaf ve sanatkârların yaşadığı sorunlar, talepler ve çözüm önerileri İlçe Başkanı Sözcüer’e iletildi. Karşılıklı istişare ortamında geçen toplantıda, esnafın yaşadığı sıkıntılara yönelik çözüm yolları masaya yatırıldı.

Toplantıya katılan esnaf odası başkanları, bugüne kadar her fırsatta esnafın yanında olan ve sorunların çözümünde aktif rol üstlenen İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer’e teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin sonunda birlik ve dayanışma mesajı verilirken, bu tür görüşmelerin düzenli aralıklarla devam etmesi konusunda da fikir birliğine varıldı.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR DOSTLAR MECLİSİ’NİN BU HAFTAKİ KONUĞU

İLETİŞİM BAŞKANI DURAN, GENEL MÜDÜR ÇAY’I KABUL ETTİ

TKDK’DAN AKHİSAR TİCARET BORSASI’NA ZİYARET

BAŞKAN SÖZCÜER ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

DÜNYA KADIN ÇİFTÇİLER GÜNÜ SAHADA KUTLANDI

ORGANİK ZEYTİNDE NUMUNE ALIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

CHP MANİSA’DA KONGRE TAMAMLANDI