ÇAĞLAK FESTİVALİ’NDE UNUTULMAZ GECE

ÇAĞLAK FESTİVALİ’NDE UNUTULMAZ GECE

Akhisar Belediyesi tarafından bu yıl 566’ncısı düzenlenen Çağlak Festivali, dopdolu etkinlik programıyla devam ederken, gerçekleştirilen Selin Geçit konseri adeta müzikseverleri mest etti.

Güçlü sesi ve sahne enerjisiyle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Selin Geçit, festival sahnesini coşkuya boğdu.

Binlerce kişinin katılım gösterdiği konserde Akhisarlılar, sevilen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Enerjisiyle geceye damga vuran genç sanatçı, hayranlarından tam not aldı.

Konser sonrası bir açıklama yapan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“566. Akhisar Çağlak Festivali kapsamında dün akşam sahnemizi muhteşem sesi ve enerjisiyle aydınlatan Selin Geçit konseri, unutulmaz bir müzik şölenine dönüştü! Bu harika geceye katkı sunan tüm emeği geçenlere, coşkumuzu paylaşan siz değerli misafirlerimize yürekten teşekkür ederiz. Çağlak Festivalimiz birbirinden özel konserler ve etkinliklerle hız kesmeden devam edecek.”


Haber Kaynak : haber merkezi


MİLLİ EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

EĞİTİMCİ YAZAR KADİR KESKİN’DEN ÖĞRENCİLERE BAŞARI VE MOTİVASYON SÖYLEŞİSİ

AKHİSAR’DAN GÜLŞAH DURBAY İÇİN TAZİYE ZİYARETİ

ATSO, AKHİSAR MYO KARİYER GÜNLERİ’NDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN HİLALİYE AKADEMİ ÇOCUK KUR’AN KURSUNA ZİYARET

“ATIK MALZEMELERDEN VE DOĞADAN SANATA DÖNÜŞÜM”

HSK BAŞMÜFETTİŞİ VE BAŞSAVCI’DAN KAYMAKAM CAN’A ZİYARET