CHP HEYETİ AKHİSARSPOR’U ZİYARET ETTİ

CHP HEYETİ AKHİSARSPOR’U ZİYARET ETTİ

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve beraberindeki heyet, TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Akhisarspor’u tesislerinde ziyaret etti.

CHP heyeti, göreve yeni başlayan yönetime ve teknik ekibe hayırlı olsun demek futbolculara moral desteği sağlamak için Yılmaz Atabarut Spor Tesislerini ziyaret etti. Başkan Dutlulu öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, yönetiminden isimler, Dutlulu’nun Yardımcıları; Ekrem Kayserili ile Ahmet Tınazlı da yer aldı.

Akhisarspor Kulüp Başkanı Öner Alanç ve yönetiminin karşıladığı ve makamlarında konuk ettiği CHP heyeti sohbet havasında geçen görüşme sonrası hayırlı olsun dileklerini ileterek Alanç’a çiçek takdiminde bulundu.

Kulüp Başkanlığında gerçekleşen görüşmenin ardından antrenmandaki oyuncular ile bir araya gelmek üzere yeşil sahaya indiler. Antrenmanı saha kenarından izleyen Dutlulu akabinde futbolcular ile bir araya gelip sohbet etti.

Karşılıklı istişareler ve fikir alışverişi ile geçen görüşmede Belediye Başkanı Dutlulu, Akhisar Belediyesi olarak her zaman destekçileri olduklarını ve destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Görüşme sonrası kulüp tarafından şu açıklama yapıldı; “Bugüne kadar her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’ya ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.”


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


19 MAYIS SPORTİF ETKİNLİKLERİ KROS YARIŞMALARI YAPILDI

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ İLE 19 MAYIS KUTLAMALARI BAŞLADI

AKHİSAR GALATASARAY TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDE BÜLENT D. ORAL DÖNEMİ

ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR ORYANTİRİNG TAKIMINDAN İKİ TÜRKİYE KUPASI

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI