CHP İLÇE TEŞKİLATI’NDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

CHP İLÇE TEŞKİLATI’NDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı’nda geçtiğimiz gün gerçekleştirilen olağan kongrede başkanlık seçimini kazanan Hayriye Hacet, yönetimini tanıttı ve görev dağılımlarını kamuoyuyla paylaştı.

01 Eylül 2023 Cuma günü saat 11.00’de parti lokalinde basın mensupları ile buluşan Hacet, CHP Akhisar yeni ilçe yönetimindeki görev dağılımlarını kamuoyuna açıkladı.

Konuşmasına, Cumhuriyetin 100. yılında CHP Akhisar İlçe Teşkilatı başkanı olarak görev yapmaktan ve CHP Akhisar İlçe Teşkilatının ilk kadın başkanı olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek başlayan Hacet, herkesin 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutladı.

Hacet konuşmasında; “Bildiğiniz üzere 19 Ağustos’ta partimizin 100’üncü yaşında ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Burada ilçe başkanı ve yönetim olarak bizler görevi aldık. Görev süremiz içerisinde basın ile uyum içerisinde çalışacağımıza inanıyoruz, sizlere hoşgeldiniz diyoruz.

Bugün 1 Eylül Dünya Barış Günü. Görevli arkadaşlarımı tanıtmadan önce Dünya Barış Günü’ne ilişkin açıklamalarda bulunmak istiyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ öğretisi ile bizler büyüdük ve bu öğreti ile CHP Akhisar İlçe Teşkilatını yönetmeye çalışacağız. Ülkemiz de ve dünyada barışın korunması ve devamının sağlanması çok önemli. Bizler tüm vatandaşlarımızıni tüm partililerimizin, tüm Akhisarlıların ve tüm dünya vatandaşlarının Dünya Barış Günü’nü kutluyoruz. Savaşların hakim olmadığı bir dünya diliyoruz.

Bugün burada bulunma sebebimiz yönetimimizin görev dağılımını paylaşmak. Akhisar CHP’de ilk kadın ilçe başkanı olmanın gururunu yaşıyorum.” dedi ve görev dağılımını paylaştı.

CHP Akhisar İlçe Teşkilatının yeni görev dağılımı şu şekilde oldu;

Başkan Hayriye Hacet, Sekreter Songül Soylu, Sayman Demir Mert Şen, Eğitim Sekreteri Barış Durgut, Bilişim Sorumlusu Rıza Seyrek, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Başaran, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Pelin Şen Suyolcu, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Hanife Ceyhan, Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcı Asude Ulu, Gençlik Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Enes Gezgin, Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Dilek Görçakır, Esnaflardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bekir Elyeşil, Ulaşımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Güngör Özdemir, Tarım ve Kırsaldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Servet Akın, Kültür ve Sosyal Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Kemal Çokgör, Çevre ve Kent Sorunlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Güneş, Yerel Yönetimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sevgi Gül.

Öte yandan CHP Akhisar Kadın Kolları Başkanlığı görevine Fatma Celebci’nin ve Gençlik Kolları Başkanlığı görevine ise Serkan Kurban’ın devam edeceğini aktarıldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş