Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri ve CHP Akhisar İlçe Başkanı ile birlikte saha ziyaretleri kapsamında ilçede bir dizi temaslarda bulundu. Program kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen heyet, hem talepleri dinledi hem de çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Esnaf Ziyareti ve Halkla Buluşma
Başkan Kayserili, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Saha ziyaretleri ve halk buluşmaları kapsamında şehrimize gelen Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerimiz ve İlçe Başkanımız ile birlikte esnaflarımızla bir araya geldik. Taleplerini dinleyerek ortak akıl ve çözüm odaklı anlayışla notlarımızı aldık. Çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.
ATS O Ziyareti: “Ekonomi ve Üretim İçin Ortak Akılla İlerleyeceğiz”
CHP heyeti, program kapsamında Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) da ziyaret etti. Ziyarette, Akhisar’ın ekonomik potansiyeli, üretim gücü ve geleceğe dönük kalkınma hedefleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Kayserili; “Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerimiz, İlçe Başkanımız ve yöneticilerimiz ile birlikte Akhisar Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik. Nazik ev sahiplikleri ve değerli sohbetleri için teşekkür ediyor; Akhisar’ımızın ekonomisi, üretimi ve geleceği için ortak akılla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi
Çarşamba Pazarı’nda Vatandaşlarla Temas
Saha programının son durağında ise Çarşamba Pazarı yer aldı. CHP heyeti, pazaryerinde hemşehrilerle ve pazarcı esnafıyla bir araya gelerek sorun, talep ve önerileri yerinde dinledi. “Halkımızın görüş ve önerileriyle yolumuzu şekillendirmeye, çözüm odaklı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz.” diyen Başkan Kayserili, vatandaşla doğrudan temasın önemine vurgu yaptı.
Ziyaretler boyunca CHP milletvekilleri ve partililer, yerel yönetimle el ele vererek Akhisar’ın sosyal, ekonomik ve ticari gelişimi için iş birliğini sürdüreceklerini belirtti.