CİHAZLAR İLE ZAYIFLAMA VE İNCELME MÜMKÜN MÜ?

CİHAZLAR İLE ZAYIFLAMA VE İNCELME MÜMKÜN MÜ?

Bölgesel incelme ve cihazların kullanımı hakkında Özel Medigün Akhisar Hastanesi Beslenme Ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Elif Toprak ile konuştuk.

Uzman Kişiler Tarafından Yapılmalı
Uzman Diyetisyen Toprak bölgesel incelmenin doğru işlemler uygulandığında olumlu etkilerin olduğunu fakat uzman kişiler tarafından yapılması konusunda uyardı. 
Mutlaka Bir Beslenme Ve Diyet Uzmanından Destek Alınmalı
Uzman Diyetisyen Toprak; “Günümüzün en yaygın sorunlarından birisi de obezite ve bel çevresindeki yağlanmadır. Bu da beraberinde kronik hastalıkları getirmektedir. Artan hareketsiz yaşam, paketli gıda ve fast-food tüketimi bu hastalıkları tetiklemektedir. Uzman olmayan kişiler tarafından uygulanan, kısıtlayıcı diyetler sonrası da insanlar diyete ön yargı ile yaklaşmakta ve bölgesel incelme cihazlarına yönelmektedir. Bu konuda teknolojinin gelişmesi ile birçok cihaz kullanılmaya başlanmıştır.  Bölgesel incelme ne kadar zor görünse de doğru işlemler uygulandığında olumlu ve etkili sonuçların alınmaktadır. Fakat bu cihazların kullanımı alanında uzman kişiler tarafından yapılmalı ve mutlaka bir beslenme ve diyet uzmanından destek alınmalıdır.   
Doğru Beslenmeye Davet Ediyorum
Görünenin aksine, diyet değil sağlıklı beslenme yaşam biçimi haline gelmeli ve sürdürülebilir olmalıdır. Bu yüzden de sizleri, yasakların olmadığı doğru beslenmeye davet ediyorum.” dedi.


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


OBEZİTEYLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİ

DÜNYA HİPERTANSİYON GÜNÜ’NDE BİLGİLENDİRDİ

KASIKTAN KATETER İLE KALP KAPAĞI DEĞİŞİMİ

BEL FITIĞI BELİRTİLERİ NELER?

KRONİK MİGREN NASIL GEÇER?

“HAMİLELİKTE KAFEİNDEN KAÇININ”

OSTEOPOROZ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ