DR. ÖMER FARUK MERİÇ OKULU’NDA KARNE MUTLULUĞU

DR. ÖMER FARUK MERİÇ OKULU’NDA KARNE MUTLULUĞU

2/A SINIFI 3. SINIFA UĞURLANDI

Manisa’da 2024-2025 eğitim öğretim yılı sona erdi. 270 bini aşkın öğrenci karne alarak yaz tatiline girerken, Şehzadeler ilçesindeki Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu-Ortaokulu’nda da karne heyecanı yaşandı. Öğrenciler, bir yılın emeklerinin karşılığı olan karnelerini alarak tatilin keyfini çıkarmaya başladı.

Okulun 2/A sınıfı öğrencileri de başarılı bir yılı geride bırakmanın gururuyla karnelerini aldı. 2025-2026 eğitim öğretim yılında artık 3. sınıf öğrencisi olacak miniklerin heyecanı ve sevinci görülmeye değerdi.

“Tatilinizi Güzel Geçirin”

Sınıf öğretmeni Semra Kaşıkçı, öğrencilerini tek tek tebrik ederek karne dağıtımında duygusal anlar yaşadı. Kaşıkçı, “Bir yıllık eğitim öğretim dönemini başarıyla tamamladık. Şimdi tatil zamanı. Tatili en iyi şekilde değerlendirin; gezin, oynayın, bol bol kitap okuyun. Yeni eğitim yılında, dinlenmiş ve hazır bir şekilde yeniden okulda buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Veliler de çocuklarının heyecanına ortak olurken, okul bahçesinde renkli görüntüler ortaya çıktı. Öğrenciler ise hem yaz tatilinin hem de bir üst sınıfa geçmenin mutluluğunu doyasıya yaşadı.


Haber Kaynak : haber merkezi


3 ARALIK’TA ANLAMLI BULUŞMA: “ENGELLİLER GÜNÜ” DEĞİL, VİCDANLARIMIZI YENİDEN İNŞA ETME GÜNÜ

VALİ ÖZKAN, KASIM AYI ASAYİŞ RAPORUNU AÇIKLADI: “MANİSA’NIN HUZURU İÇİN KARARLIYIZ”

AKHİSAR’DA 18 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

BAŞKAN DUTLULU’DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE NEFES ALDIRAN ULAŞIM ÇÖZÜMÜ

AK PARTİ AKHİSAR GENÇLİK KOLLARINDAN EMNİYET MÜDÜRÜ TAŞAN’A ZİYARET

AKHİSAR BELEDİYESİ, İZMİR’DEKİ 19. ULUSLARARASI TURİZM FUARI’NDA ZEYTİN VE KÜLTÜR MİRASINI TANITTI

AKHİSAR’IN KIRSAL MAHALLELERİNDE MEZARLIK DÜZENLEMELERİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI