ASAYİŞ

ASAYİŞ Haberleri

EMNİYETTEN TRAFİK DENETİMİ

EMNİYETTEN TRAFİK DENETİMİ

Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce terminallerde otobüslere yönelik emniyet kemeri denetimi ve bilgilendirilmesi yapıldı.

20 Şubat-04 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen terminallerde otobüslere yönelik emniyet kemeri denetimi ve bilgilendirilmesinde Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri görev aldı.

Ayrıca Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve İlçe Trafik Birimleri tarafından 51 Ekip ve 90 Personelin katılımıyla yapılan denetimde 592 otobüs ve sürücüsü kontrol edildi. 8 bin 583 yolcuya emniyet kemeri bilgilendirmesi yapılıp kurallara uymayanlara 4 bin 115 TL para cezası uygulandı.

Konu üzerine Manisa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce 20 Şubat-4 Mart 2024 tarihleri arasında, Terminallerde Otobüslere yönelik Emniyet Kemeri Denetimi ve Bilgilendirilmesi yapılmış,

Ayrıca Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve İlçe Trafik Birimleri tarafından 51 Ekip ve 90 Personelin katılımıyla gerçekleştirilen denetim sonucunda;

592 otobüs ve sürücüsü kontrol edilmiş,

8.583 yolcuya emniyet kemeri bilgilendirmesi yapılmış,

4.115 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”


Haber Kaynak : haber merkezi


HIRSIZLIK OLAYLARI AYDINLATILDI

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SÜRÜYOR

ÇIKAN KAVGADA 1 KİŞİ ÖLDÜ

AKHİSAR JANDARMA HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

YAKALANMASI BULUNAN 70 KİŞİ YAKALANDI

JASAT’TAN EŞ ZAMANLI OPERASYON

JASAT’TAN KUMAR OPERASYONU