GALATASARAYLILAR 24. CÜ ŞAMPİYONLUĞUNU COŞKUYLA KUTLADILAR

GALATASARAYLILAR 24. CÜ ŞAMPİYONLUĞUNU COŞKUYLA KUTLADILAR

Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneğinin organize ettiği 24. cü şampiyonluk kupa gecesini coşkuyla kutladılar.

Melodi Düğün Salonu (Gölet Havuz Yanı) saat 20.00’da başlayan şampiyonluk kutlama programında Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluk Kupasıyla fotoğraf çektirerek büyük sevinç yaşadılar. 

Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneğinin organize ettiği 24. cü şampiyonluk kupa gecesine Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Eski Akhisarspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan, Köprübaşı Belediye Başkanı Fatih Taşçı, Gölmarmara meclis Üyesi Ali Rıza Ruayercan, Galatasaray TV ve Akhisarlı Galatasaraylı taraftarlar katıldı. 

Bülent Özdemir’in sunuculuğunu yaptığı 24. cü şampiyonluk kupa gecesinin açılış konuşmasını Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Bülent D. Oral yaptı. Başkan Bülent D. Oral;” Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneğinin düzenlediği 24. Şampiyonluk kutlama programına hoş geldiniz. 2006 Yılında kurulan Derneğimiz 18 yıldır ilçemizde faaliyet gösteriyor. Derneğimizin 90 kayıtlı üyesi var. Mayıs ayında yapılan genel kurulda derneğimizin 8. Başkanı olarak seçilmiş bulunmaktayım. Derneğimiz uzun yıllar yaşatabilmek için Akhisar’da bulunan tüm Galatasaraylı bütün dostlarımızı derneğimize üye olmaya davet ediyorum. Kurulu gayesi Türk olmayan takımları yenmek olan ilklerin ve enlerin takımı Galatasaray’ımızdır. Bildiğiniz üzere 24. Kez Süper lig şampiyonu olmuş, 18 kez Türkiye Süper Kupasını kazanmış, UEFA ve UEFA Süper kupasını kazanan ilk ve tek Türk takımıdır. Her sezona şampiyonluk parolasıyla giren rakiplerimiz, Galatasaray’ın başarıları karşısında “Gerçek şampiyon”, Gönüllerin Şampiyonu, şerefli İkincilikler gibi futbola yeni kavramlar ekleyerek takımımızın başarılarına gölge düşürmeye çalışmaktadırlardır. Fakat Tarih her zaman şampiyonlukları yazar. Ve hep beraber haykıralım, Şampiyon Cim Bom Bom. İyiler sonunda mutlaka kazanır hedef 25. Bu gecenin düzenlenmesinde büyük emekleri olan Özhan Akarsu, Bilal Özükırmızı, Erhan Yılmaz, Özkan Kalın, Şükrü Örüntaş ve Ali Galip Akkın’a teşekkür ediyorum. 24. Şampiyonluğumuz tekrar kutlu olsun, herkese sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi. 

Gecede konuşan Hamza Hamzaoğlu;” Öncelikle Şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Bu güzel geceye beni de davet ettiğiniz için Akhisar Galatasaraylılar Derneği başkanımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Akhisar’a gelmek için bir bahane arıyorum ve bu gece de sizlerle beraberim. İnanın buradan geçerken durmadan dostlarımı görmeden geçemiyorum, mutlaka uğruyorum, burada anılarımız var ve onlarla anılarımızı tazeliyoruz. Akhisar içimizde hiç bitmeyecek bir sevda, Galatasaray’la beraber burada bu coşkuyu kutlamakta Akhisar’la, Galatasaray la kutlamak ayrı bir sevda ayrı bir güzellik, bunu burada kutlamak ta bana ayrı bir mutluluk veriyor. Galatasaray’ımızın şampiyonluğunu tekrar tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese Okan hocamıza, oyuncularımıza, Başkanımız Dursun beye, yönetimimize taraftarlarımıza çalışanlarına tebriklerimi ve teşekkürlerini göndermek istiyorum. Türk futbolunda Galatasaray ile Fenerbahçe zaten arayı aştılar umarım ki üstüne koyarak devam ederiz. Kurucu başkanımız Ali Sami Yen’in dediği gibi yabancı takımları yenen bir takım olarak önümüzdeki yıllarda inşallah Avrupa kupalarında Fatih Hocamızın yaşadığı başarılar gibi olurlar. Bu arada Akhisarspor’a da üzülmeden geçemiyorum. Gerçekten Akhisar’ın ve Akhisarspor’un yeniden Süper lig’de o başarıları yakalayabilmesi lazım. Küllerinden doğan bie Akhisarspor olur. Akhisar tesisiyle stadıyla her şeyiyle futbol sevgisiyle hazır inşallah Akhisar’da iyi yerlere yeniden gelir. Bunu da gerçekten yürekten istiyorum” dedi. 

Gecece Orkestra Melodi ve solistler Ertan ve Melek’in söylediğ bir birinden güzel günümüzün sevilen şarkılarıyla Galatasaraylı taraftarla sahnede coştular. Daha sonra Tüm Galatasaraylı futbolcuların imzalı forması satışa çıktı. Formayı CHP Gölmarmara Meclis Üyesi Ali Rıza Ruayercan, açık artırmayla 70 bin TL aldı. 

Geceye katılan Galatasaraylı taraftarlar meşaleleri yakarak 24. cü Şampiyonluğu coşkuyla kutladılar. 


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR MASTERLAR TAKIMI ANTRENMANLARA BAŞLADI

MANİSA BİRİNCİ AMATÖR LİGLERDE GRUPLAR BELLİ OLDU

AKHİSAR BELEDİYE 1885 SPOR KULÜBÜ, İLK ANTRENMANINI GERÇEKLEŞTİRDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ'NDE SPOR DOLU BİR GÜN

AKHİSAR 1922'DEN SÜPER LİG'E TRANSFER ÖYKÜSÜ, NAMIK TAN BODRUMSPOR'DA

ÖZAY ALKAN SEZON ÖNCESİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

AKHİSARSPOR’DA İKİNCİ ÖZAY ALKAN DÖNEMİ