HAMZA HAMZAOĞLU AKHİSARSPOR’U ZİYARET ETTİ

HAMZA HAMZAOĞLU AKHİSARSPOR’U ZİYARET ETTİ

2010 yılından 2014 yılında değin Akhisarspor’da teknik direktörlük görevini sürdüren akabinde Galatasaray’la anlaşmaya vararak kulüpten ayrılan Hamza Hamzaoğlu, Yılmaz atabarut Spor Tesislerini ziyaret etti.

Hamzaoğlu Akhisarspor’da beraber çalıştığı akabinde Galatasaray ile anlaşmasının ardından yardımcısı olarak teknik ekibine aldığı İsa Turan’ın Akhisarspor ile Teknik Direktörlük anlaşmasının yapıldığı 18 Ocak Perşembe günü, kulüpte düzenlenen imza törenine katıldı.

Teknik Adam, imzaların atılmasının ardından basına verdiği demeçte, İsa Turan ve ekinin destekçisi olduğunu aktararak “Bugün onların günleri, ben çok konuşmak istemiyorum. Dışarı da ilerleyen süreçte tekrar konuşuruz. İsa Hocam çok güzel bir şey söyledi. Bir şey olacaksa hep beraber olacak. Herkesin desteğini bekliyoruz.” dedi.

İmza töreni ardından Akhisarspor Kulüp Başkanı Öner Alanç, yönetimi, Teknik Direktör İsa Turan ve ekibi ile Hamza Hamzaoğlu yeşil sahaya indi. Hamzaoğlu, İsa Turan yönetiminde ilk kez antrenmana çıkan takımı saha kenarından takip etti.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


19 MAYIS SPORTİF ETKİNLİKLERİ KROS YARIŞMALARI YAPILDI

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ İLE 19 MAYIS KUTLAMALARI BAŞLADI

AKHİSAR GALATASARAY TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDE BÜLENT D. ORAL DÖNEMİ

ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR ORYANTİRİNG TAKIMINDAN İKİ TÜRKİYE KUPASI

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI