İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ ‘NÜNDE BASINLA BULUŞTU

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ ‘NÜNDE BASINLA BULUŞTU

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun ve beraberindeki birim komiserleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını ağırladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen etkinlikte, gazetecilik mesleğinin önemi ve emniyet ile medya arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi konuları ele alındı.

Programda, gazetecilerin halkı doğru bilgilendirme görevindeki kritik rollerine değinildi. Etkinlikte ayrıca, gazeteciler için özel olarak hazırlanan pasta kesildi ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün anlamı bir kez daha vurgulandı. Basın mensupları, anlamlı bir organizasyon düzenleyen Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkürlerini ileterek, kendilerini mutlu eden bu jest için şükranlarını sundular. 

Samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlik, gazeteciler ve emniyet mensuplarının dayanışma mesajlarıyla sona erdi. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bu jesti, basın camiası tarafından memnuniyetle karşılandı.

 


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


YÖRÜKLER VE TÜRKMENLER DERNEĞİ’NDEN AK PARTİ AKHİSAR İLÇE TEŞKİLATI’NA ZİYARET

KAYMAKAM CAN VE EMNİYET MÜDÜRÜ COŞKUN, VATANDAŞLARLA BULUŞTU

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNDEN MİNİKLERE KAN BAĞIŞI DESTEĞİ

SÖZCÜER'DEN CHP AKHİSAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM KOMİSYONU'NA CEVAP

TÜRFAD’DAN TÜRK FUTBOLU VE KENAN MOLLA İÇİN PİLAV HAYRI

YENİDEN REFAH PARTİSİ AKHİSAR İLÇE BAŞKANINDA İSTANBUL İMALATÇI UCUZLUK PAZARI'NA İTİRAZ

GÜVENLİ EĞİTİM İÇİN OKUL VE ÇEVRELERİNDE TEDBİRLER ALINDI