KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

KADINLARDAN RESİM SERGİSİ

KADINLARDAN RESİM SERGİSİ

8 Mart Kadın Dayanışma Derneği Kadın Emeği ve Sanat Sokağı Sanatçıları Karma resim sergisini açtı.

Akhisar Uğur Mumcu Kültür Salonunda 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği’nin Kadın Emeği ve Sanat Sokağı Sanatçıları Karma resim sergisi 01 Mart Salı günü saat 14.00’te açılışını Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP Akhisar Kadın Kolları Başkanı Fatma Celebci, 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Ayşen Uçar ve dernek üyelerinin yaptığı sergi resim severlerin beğenisine sunuldu.
Açılışı gerçekleştiren Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu resim sergisinin hayırlı olmasını dileyerek sergiye katılan kadınlara teşekkür etti.
Etkinler Hafta Boyunca Devam Edecek
8 Mart Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Ayşen Uçar yaptığı açıklamada; “ Derneğimizin 8 Mart etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz bir sergidir. Kendi üye arkadaşlarım Gülsüm Kaya hocamız, Necla Tosun, Fatma Öztürk ve Gülser Yavan arkadaşlarımızın yaptığı ve 8 Mart öncesi kadın emeğini görünür kılmak için içimizdeki sanatçı kadınları ön plana çıkarabilmek adına, kadınların sanatta, sporda, siyasette her yerde var olduklarını gösterebilmek adına açtığımız bir sergidir.” dedi. Akhisar Uğur Mumcu Kültür Merkezinde meraklılarının beğenisine sunulan sergi 1-6 Mart arasında ziyaretçilerini bekliyor.
Ayrıca 05 Mart’ta  8 Mart Kadın Dayanışma Derneği üyesi Esra Kurtuluş’un imza günü yapılacağı ve kitabın gelirinin SMA hastası Aysima bebeğe bağışlanacağını duyurdu. Etkinlikler kapsamında 4-6 Mart arasında da kadın filmleri gösterimi olacağını anlatarak 8 Mart’ı bir güne değil de bir haftaya yayarak farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.


 


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI