Kara; ?Enerjimizi Sorumlu Olduğumuz İşe Harcamalıyız.?

Kara; ?Enerjimizi Sorumlu Olduğumuz İşe Harcamalıyız.?

Akhisar Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara gazetemize yaptığı ziyarette, odanın faaliyetlerini ve yeni açtıkları, üyelerine yönelik hizmet veren ambalaj malzemeleri satış ofisinin gelişimini anlattı.

Kara ?Kim nerede sorumluluk sahibi ise bulunduğu yerin hakkını vermeli. Enerjisini sorumlu olduğu alanda harcamaktan çekinmemeli? dedi.

Enerjimizi Sorumlu Olduğumuz İşe Harcamalıyız

Kara sorumlu ve ilkeli habercilik anlayışı, toplum faydası merkezli gazeteciliğinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum diyerek başladığı konuşmasında, ?kim nerede sorumluluk sahibi ise bulunduğu yerin hakkını vermeli. Enerjisini sorumlu olduğu alanda harcamaktan çekinmemeli. Faydalı projeler üretip her gün bir adım ileri gitmenin planını yapmalı. Bunun en güzel örneğini yapanlardan biri sizlersiniz, güçlerinizi birleştirerek Akhisar için çok daha güzel gazete ve haber portalı oluşturma gayretini gösterdiniz ve bunu başardınız. Sizleri tebrik ediyorum? dedi.

Oldukça İyi Yol Aldık

Oda olarak üyelerine yönelik başlattıkları ambalaj malzemesi satışında iyi bir yere geldiklerini belirten Kara yakın vadede planladıkları hedefi aştıklarını, bir yıllık süreçte de çok güzel yerlere geleceklerini belirtti. Zafer Kara ?en çok memnun olduğum hadise ise, satış ofisine gelen bazı müşterilerin Bakkallar odasının bu hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirmeleri. Kısa sürede birçok mahalleye servis hizmeti vermeye başladık. Bu sayede bakkal esnafın ayağına hizmet götürerek hem ona zaman kazandırıyoruz hem de en az %10 daha uygun fiyata mal alma imkânı buluyor. Satış ofisine gelen müşterilerimiz de sürekli müşterimiz haline geldi. Bu aldığı hizmetten memnun olduğu anlamına geliyor. Biz de bundan memnun olup, daha iyisini yapmaya gayret ediyoruz? dedi.

Esnaf Ahilik Haftasını Bayram Gibi Kutlamalı

 Akhisar´da çok sayıda esnaf bulunduğunu ve her birinin gayesinin akşam evine helal ekmek götürmek olduğunu belirten Kara ? Önümüzdeki ay, bayram sonrası bir de esnafın bir haftalık bayramı var. O bayram ki Ahilik haftasıdır. Zanaatkârın ve esnafın ahilik geleneğini ve prensiplerini yaşatarak, modern hizmet, satış anlayışını ahilik ilkeleriyle güçlü bir şekilde sentezlemesi sonucu başarılı olabileceğini düşünüyorum.  Bu düşünceyle Eylül ayının ikinci haftası yapılması planlanan Ahilik haftası ile ilgili daha önceki senelerde yaptığımız ve çok güzel yaklaşımlar ve olumlu tepkiler aldığımız geniş katılımlı bir kutlama programını bir haftaya yayarak gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ümit ediyorum ki diğer oda başkanı olan arkadaşlarımızda bu konuda çalışmalar yapacaktır. Güzel olan birlikte güzel şeyleri başarmak.  Biz de bunu hedefliyor ve enerjimizi bunun için harcıyoruz? dedi. Üyelerine yönelik satış yaptıkları bir ürün grubundan oluşan hediye paketini gazetemiz personeline hediye eden Zafer Kara´ya teşekkür eden Gazetemiz kurucu müdürleri Fatma Kayak Kollu ve Mümin Çelik , Zafer Kara´ya başarılı çalışmalarının devamını dilediler.


Haber Kaynak : semih gürmen


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM