KARTAL KARA AKHİSARGÜCÜ'NDE

KARTAL KARA AKHİSARGÜCÜ

Manisa 1. Amatör Akhisar gurubunda mücadele edecek olan Akhisargücü Spor Kulübü dış transferde Kartal Kara’yı transfer ederek gücüne güç kattı.

Futbola beş yaşında Akhisar Belediye Spor’da başlayan Kartal Kara sırasıyla tüm yaş gruplarında oynadı. Daha sonra Balıkesir Süper Amatör Ligi takımlarından Balıkesir Yeni Sanayi Spora transfer oldu. Bir yıl oynadıktan sonra 2022-2023 sezonunda Sındırgı Belediye Spor takımına transfer olan Kartal Kara, bir sezon Sındırgı Belediye Sporda forma giydikten sonra 2023-2024 sezonu için Akhisargücü Spor Kulübü ile anlaştı.

Mor Beyazlı forma ile mücadele edecek olan Kartal Kara, Akhisargücü Spor Kulübüne gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu, burada iyi bir çıkış yakalayıp hedefi olan üst liglere transfer olmak istediğini belirtti.

Kartal Kara “Takım olarak sahada çok koşan genç, dinamik bir takımız, bu sezon Akhisarlı sporseverleri bizleri desteklemek için maçlarımıza davet ediyoruz, biz sporcular olarak kulüp yöneticilerimize, hocalarımıza inanıyor ve güveniyoruz. Yeni sezon hepimiz için hayırlısı olsun.” dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


BAŞKAN ZEYREK MİLLİ SPORCULAR İLE BİR ARAYA GELDİ

AKHİSARLI U12 BİSİKLETÇİ MİRAY AKCAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

AKHİSARSPOR KONGRE KARARI ALDI

GALATASARAYLILAR 24. CÜ ŞAMPİYONLUĞUNU COŞKUYLA KUTLADILAR

BAŞKAN PEHLİVANLARI KONUK ETTİ

DEV EKRANDA MİLLİ HEYECANI BİRLİKTE YAŞADILAR

AKHİSARGÜCÜ SATRANÇ KULÜBÜ İLK RESMİ TURNUVASINI YAPTI