KAYMAKAM CAN’DAN EĞİTİME DESTEK ZİYARETİ

KAYMAKAM CAN’DAN EĞİTİME DESTEK ZİYARETİ

Akhisar Kaymakamı Mustafa Can, okul ziyaretleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mükremin Karasu ile birlikte Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Rehberlik ve Araştırma Merkezini ziyaret etti.

Ziyaretlerde okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Can, eğitim kurumlarının fiziki yapısı, eğitim faaliyetleri ve öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı. Eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Can, öğrencilere daha iyi imkânlar sunmak için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.

Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yürütülen mesleki eğitim programlarını yerinde inceleyen Kaymakam Can, öğrencilerle de sohbet ederek taleplerini dinledi. Ardından Rehberlik ve Araştırma Merkezine geçen heyet, özel eğitim ve rehberlik hizmetlerinin yürütülmesine dair bilgi aldı. Ziyaretler, eğitim çalışanlarına teşekkür ve başarı dilekleriyle sona erdi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


MİLLİ EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

EĞİTİMCİ YAZAR KADİR KESKİN’DEN ÖĞRENCİLERE BAŞARI VE MOTİVASYON SÖYLEŞİSİ

AKHİSAR’DAN GÜLŞAH DURBAY İÇİN TAZİYE ZİYARETİ

ATSO, AKHİSAR MYO KARİYER GÜNLERİ’NDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN HİLALİYE AKADEMİ ÇOCUK KUR’AN KURSUNA ZİYARET

“ATIK MALZEMELERDEN VE DOĞADAN SANATA DÖNÜŞÜM”

HSK BAŞMÜFETTİŞİ VE BAŞSAVCI’DAN KAYMAKAM CAN’A ZİYARET