KENT KONSEYİ BAŞKANI ÖZDEMİR’DEN BAŞKAN DUTLULU’YA ZİYARET

KENT KONSEYİ BAŞKANI ÖZDEMİR’DEN BAŞKAN DUTLULU’YA ZİYARET

Akhisar Kent Konseyi Başkanı Cengiz Özdemir ve Yürütme Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu Ziyaret Etti

Geçtiğimiz ay yapılan seçimle Akhisar Kent Konseyi Başkanı seçilen Cengiz Özdemir ve yürütme kurulu üyeleri, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Akhisar’ın daha güzel ve yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için işbirliği yapılacağı belirtildi. Belediye Başkanı Besim Dutlulu, demokratik bir şekilde seçilen Kent Konseyi Başkanı Özdemir ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Dutlulu, kent konseyinin öneri ve projelerinin, Akhisar’ın gelişimine önemli katkılarda bulunacağını vurgulayarak, tüm paydaşlarla birlikte çalışarak ortak hedeflere ulaşmayı amaçladıklarını ifade etti.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu; “Geçtiğimiz ay yapılan seçimle Akhisar Kent Konseyi Başkanı olan Sayın Cengiz Özdemir ve yürütme kurulu üyelerini belediyemizde misafir ettik. Akhisar’ın daha güzel ve yaşanılabilir bir kent olması için demokratik bir şekilde seçilen kent konseyi başkanımız ve yürütme kurulu üyelerimizle işbirliği içinde çalışacağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

AKHİSAR İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ'NDEN MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ETKİNLİĞİ

AKHİSAR EĞİTİM-SEN: "2024-2025 EĞİTİM YILI, DERİN SORUNLARIN GÖLGESİNDE BAŞLIYOR"

TARIMSAL ÜRETİM PLANLAMASI VE YENİ DESTEKLEME MODELİ ANLATILDI

MANİSA VALİLİĞİNE VAHDETTİN ÖZKAN ATANDI

AKHİSAR’DA VELİLERE “BAĞIMLILIK” EĞİTİMİ VERİLDİ

AK PARTİ HEYETİNDEN ZİRAAT ODASI BAŞKANINA ZİYARET