SPOR

SPOR Haberleri

KUPAYA ERKEN VEDA

KUPAYA ERKEN VEDA

FEDERASYON KUPASINDA 2 MAĞLUBİYET 1 GALİBİYET

Türkiye Basketbol Ligi Erkekler Federasyon Kupası B grupta mücadele veren Akhisar Belediyesi Basketbol takımı kupaya erken veda etti.

Kupa heyecanında Mamak Belediyespor, TED Ankara Koleji ve Kocaeli BŞB Kağıtspor ile karşılaşan Akhisar Basket, B Grubundan 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet ile çıkamadı. Yeşil Devlerin ilk rakibi Mamak Belediye Basketbol takımıydı. 18 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 18.00’de Mamak Belediye Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden ev sahibi ekip 77-69 galip ayrıldı. Akhisar Basket’in Erkekler Federasyon Kupası B Grubu’nda ikinci rakibi ise TED Ankara Koleji’ydi. M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda 19 Eylül 2021 Pazar günü saat 17.30’da oynanan karşılaşmadan Ankara Koleji 75-70 galibiyetle ayrıldı.

B Grubu son mücadelesinde Mamak Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda 20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 18.00’de Kocaeli BŞB Kağıtspor’la karşılaşan Yeşil Devler 69-59’lık skor ile Federasyon Kupası’ndaki ilk galibiyetini aldı. Yüzü gülen taraf Akhisar Basket olsa da B grubundan çıkması için yeterli olmadı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


19 MAYIS SPORTİF ETKİNLİKLERİ KROS YARIŞMALARI YAPILDI

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ İLE 19 MAYIS KUTLAMALARI BAŞLADI

AKHİSAR GALATASARAY TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDE BÜLENT D. ORAL DÖNEMİ

ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR ORYANTİRİNG TAKIMINDAN İKİ TÜRKİYE KUPASI

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI