MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI SABAH NAMAZI BULUŞMASI

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Merkez Fatih Camii’nde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Programa, Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay da katıldı. Program, Yeni Gülruh Camii Müezzin Kayyımı Hasan Hüseyin Türker’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından sabah namazı, Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın imametinde eda edildi. Namaz sonrası tesbihatı da yaptıran Ay, cemaatte duygu dolu anlar yaşattı.

Programın devamında Prof. Dr. Ay, “Peygamberimiz ve Aile Ahlakı” konulu kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetinde ailenin önemi, Hz. Peygamber’in şahsiyeti ve aile hayatına dair örnekler üzerinde durdu.

Akhisar İlçe Müftüsü Muhammed Salman, katılımlarından dolayı Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’a teşekkür ederken, sabahın bu bereketli vaktinde camileri dolduran Akhisar halkına da şükranlarını iletti.

Programın sonunda ise cami derneği tarafından vatandaşlara sıcak çorba ikram edildi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ZİRAİ DON ZARARI GÖREN ÇİFTÇİLERE DESTEKLEME ÖDEMESİ YAPILACAK

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI SABAH NAMAZI BULUŞMASI

BAŞKAN KAYSERİLİ: “ULAŞIMI DAHA KONFORLU HALE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

VETERİNER KLİNİK VE MUAYENEHANE DENETİMLERİ SÜRÜYOR

CHP’Lİ BAKIRLIOĞLU: “KÖY ESNAFI BU YÜKÜN ALTINDA EZİLİR"

AKHİSAR’DA ELEKTRİKLİ BİSİKLET İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 YARALI

AKVARYUM BALIĞI ÜRETİM TESİSİ DENETLENDİ