Milletvekili Aday Adayı Arvas’tan Kırkağaç ve Soma çıkarması

Milletvekili Aday Adayı Arvas’tan Kırkağaç ve Soma çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Habip Arvas, Kırkağaç ve Soma’da bir takım ziyaretlerde bulundu.

Farkı Var Farkına Var sloganıyla seçim çalışmalarına start veren Manisa Milletvekili Aday Adayı Arvas, Kırkağaç ve Soma’da MHP İlçe Başkanlıkları ile Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsedip karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerine Kırkağaç ile başlayan Eğitimci-Yazar Arvas’ı MHP İlçe Başkanı Ali Doğan ve Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Seven karşıladı. Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve partililerle bir araya gelen Arvas gösterilen ilgiye karşılık minnettar olduğunu dile getirip teşekkürlerini sundu. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşme iyi temennilerle son buldu.

Milletvekili Aday Adayı Arvas’ın ikinci ziyaret adresi Soma İlçe teşkilatı ve Ülkü Ocakları’ydı. İlçe Teşkilat Başkanı Adem Yıldırım ve Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Aydın tarafından karşılanan Arvas, Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve Partililerle buluştu. Manisa’da hayata geçirmeyi planladığı projelerden burada da bahseden Eğitimci-Yazar Arvas, karşılıklı istişare ve iyi dilek temennileriyle ziyaretini noktaladı. 


Haber Kaynak : haber merkezi


MİLLETVEKİLİ BAYBATUR VE İLÇE BAŞKANI SÖZCÜER’DEN YENİ DEVLET HASTANESİ ŞANTİYESİNE ZİYARET

BAYBATUR VE SÖZCÜER’DEN GENÇLERE MÜJDE: KYK YURDU KAPILARINI AÇIYOR

AK Parti'den Akhisar'a Milyarlık Yatırım: İşte Açıklanan Projeler!

CHP AKHİSAR'DA ÜYE ÇALIŞMALARI HIZLANDI

AKHİSAR’DA DEVA PARTİSİNDEN İSTİFA EDEN YÖNETİM YENİDEN REFAH PARTİSİNE GEÇTİ

EMEKLİLERİMİZ AVRUPA’NIN EN DÜŞÜK MAAŞINI ALIYOR

CHP AKHİSAR İLÇE ÖRGÜTÜ, SAHADA YOĞUN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR