MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM, ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİ İLE BİRE BİR İLGİLENİYOR

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM, ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİ İLE BİRE BİR İLGİLENİYOR

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem, öğrenci pansiyonlarını akşam saatlerinde ziyaret ederek belletmen öğretmen ile öğrencilerin taleplerini ve isteklerini dinliyor.

İlçemizde bulunan Çağlak Anadolu Lisesi, Aliyaizzet Begoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şeyh İsa Anadolu Lisesi, Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi, Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci pansiyonlarında kalan öğrencileri ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerin yaşam alanlarını inceleyip yapılması gereken çalışmaları not alıyor. Öğrencilerle etüd saatlerinde ve akşam ara öğünlerinde bir araya gelen Erdem, etüd salonlarını, pansiyonların temizliğini, yemekhanelerini ve beslenme öğünlerini de yerinde kontrol ediyor. Belletmen öğretmenlerle birlikte, öğrencilerle sohbet ederek pansiyon durumları hakkında bilgiler alıyor.

Kurum Müdürü, öğrencilerin önerilerini ve dileklerini dinleyerek ailelerinden uzakta bulunan öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını, pansiyonlarında sıcak yuvalarının eksikliğini hissetmemeleri için okul yöneticileri ile beraber ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini ifade etti.

Pansiyon da kalan öğrenciler ise, İlçe Milli Eğitim Müdürünün ziyaretinden, dilek ve önerilerinin birebir dinlenmesinden mutlu olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : haber merkezi


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ