MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ YEMEK ÜRETİM ATÖLYELERİNİ DENETLEDİ

MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ YEMEK ÜRETİM ATÖLYELERİNİ DENETLEDİ

Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılıp Akhisar, Saruhanlı ve Gölmarmara’daki öğrencilere ulaştırılan yemeklerin hazırlanış aşamaları denetlendi.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Atik, Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret edip yemek üretim aşamalarını yerinde inceledi.

Millî Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin eğitime erişimini artırmak için sosyal politikalarla öğrencileri desteklemeye devam ediyor.

Akhisar’da tüm kademelerde eğitim gören ve taşımalı sistem kapsamında olan öğrencilerin yemeklerinin yanı sıra  Gölmarmara ve Saruhanlı ilçelerinde eğitim öğretimlerine taşımalı olarak devam eden öğrencilere sıcak öğle yemeği hizmeti  Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından sunuluyor.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Atik tarafından Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mutfak, yemek hazırlama alanları ile ekmek üretim yerleri ve yemeklerin ulaştırıldığı araçlar incelenerek hizmetin sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür edildi.


Haber Kaynak : haber merkezi


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ