MİNİK ÖĞRENCİLER GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARIYLA EĞLENDİLER

MİNİK ÖĞRENCİLER GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARIYLA EĞLENDİLER

Halil Mandacı İlköğretim Okulu 3-B sınıfı öğrencileri "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı” haftası kapsamında Akhisar Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) eğitim ve öğretimde son haftanın etkinlik haftası olarak geçirilmesi kararını almıştı. Bu bağlamda sömestr tatili öncesi Halil Mandacı İlköğretim Okulu 3-B sınıfı öğretmeni Halil İbrahim Tok kurumlar arası bağlantı kurarak velilerinde izni ile öğrencilerle Akhisar Gençlik Merkezi ziyareti gerçekleştirdi.

Öğrenciler sınıf öğretmenleri ve Akhisar Gençlik Merkezi personeli gözetiminde geleneksel çocuk oyunlarından Kaleli ve yakartop oynayarak eğlenceli vakit geçirdi.

Gençlik Merkezi gezisiyle öğrencilerin gün boyunca çeşitli eğlenceli aktivitelerde yer alıp proje ile hedeflenen zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimlerinin sağlanması amaçlandı.

Ayrıca yapılan faaliyetler arasında karikatür çizim, kitap okuma saati ve çeşitli oyunlar ile öğrencilerin heyecanla ortak olduğu etkinlikler gerçekleştirildi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ