MÜFİT CAN SAÇINTI, ÇAĞLAK FESTİVALİ’NE RENK KATTI

MÜFİT CAN SAÇINTI, ÇAĞLAK FESTİVALİ’NE RENK KATTI

566. Çağlak Festivali, Müfit Can Saçıntı’nın gösterisiyle sanat dolu başlangıç yaptı.

Akhisar’ın köklü kültürel miraslarından biri olan 566’ncı Çağlak Festivali, Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Alanı’ndaki amfi tiyatroda gerçekleştirilen Müfit Can Saçıntı’nın tek kişilik müzikli gösterisi “İtiraz Ediyorum” ile sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Festivalin ilk gece etkinliği olan bu özel gösteriye Akhisarlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Usta sanatçı Müfit Can Saçıntı, sahnedeki etkileyici performansı ve mizahi anlatımıyla izleyicilere hem kahkaha dolu anlar yaşattı hem de düşündürücü mesajlar verdi. Gösteri sonunda uzun süre alkışlanan Saçıntı, Akhisar’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gösteriye gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Gösteriye Akhisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlik, Çağlak Festivali’nin kültürel zenginliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Festival kapsamında konserlerden spor turnuvalarına kadar birçok etkinlik düzenleneceğini belirten Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Festivalimize anlam katan bu özel etkinlikte emeği geçen herkese ve salonu doldurarak bizleri yalnız bırakmayan tüm sanatsever hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Kültür ve sanat etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecek.”

Etkinlik sonunda birçok katılımcı, bu güzel organizasyon için Başkan Besim Dutlulu’ya teşekkürlerini iletti.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


AK PARTİ’DEN MUHTARLARLA BİRLİKTE GDZ ELEKTRİK BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE TOPLANTI

CHP MANİSA İL KADIN KOLLARI’NDA ORTAK AÇIKLAMA: “YAŞASIN ÖZGÜRLÜK, EŞİTLİK VE ADALET MÜCADELESİ!”

MANİSA'DA OTOBÜSLERDE EMNİYET KEMERİ DENETİMİ:

BÜYÜKŞEHİR’DEN TİYENLİ MAHALLESİ’NE YENİ İÇME SUYU SONDAJI

SOMA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN HARMANCIK’TAKİ ORMAN YANGININA DESTEK

AKHİSAR’DA UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN ŞAHIS TUTUKLANDI

YATILI YAZ KUR’AN KURSUNDA ÖĞRENCİLERE SAĞLIK VE HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ