İYİ Parti Akhisar İlçe Teşkilatı’nın 18 Ekim 2025 Cumartesi günü Park İçi Sinema Salonu’nda gerçekleştirilecek 4. Olağan Kongresi öncesinde Mustafa Kındıroğlu, düzenlediği basın açıklamasıyla İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanlığına aday olduğunu kamuoyuna duyurdu.
Parti binası önünde gerçekleştirilen basın açıklamasına, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, mevcut İlçe Başkanı Mert Ali Kocacık ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Adaylık açıklamasında partililere hitap eden Kındıroğlu, İYİ Parti’nin Akhisar’daki gücünü daha da artırmak ve teşkilatı daha ileriye taşımak için aday olduğunu belirtti.
Kındıroğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli yol arkadaşlarım, sevgili Akhisarlılar, Bugün burada, gönül verdiğim partimin Akhisar İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğumu sizlerle paylaşmak için bulunuyorum. Bu bir “yeniden adaylık” açıklaması değil. aslında bir yeniden başlama çağrısıdır. Zor zamanlardan geçiyoruz. Siyasetin dili sertleşti, toplumun kutuplaşması derinleşti. Ama biz, IYI Parti olarak birleştirmek, iyileştirmek ve umut olmak için varız. Ben de bu anlayışla, görev yaptığım dönemde olduğu gibi, yeniden birlikten güç doğar diyerek bu yola çıkıyorum. Bu süreçte kimsenin rakibi değilim. Kimsenin karşısında değil, herkesle omuz omuza yürümekten yanayım. Bizim mücadelemiz kişilerle değil, yanlışlarla ve umutsuzlukla olacaktır. Akhisar'da partimizi daha güçlü, daha etkili, daha dinamik bir hale getirmek için bir araya gelmemiz gerekiyor. Kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak; gönüller yaparak, yeniden birlik olma zamanı. Benim hedefim; Akhisar'da İYİ Parti'yi sadece bir siyasi teşkilat değil, aynı zamanda bir vicdan hareketi, bir umut kapısı haline getirmekti. Bu yolda yanımda olacak her bir dava arkadaşıma şimdiden teşekkür ediyorum. Gelin, birlikte yürüyelim. Gelin, yeniden umut olalım. Çünkü biz, birlikte İYİ Partiyiz teşekkür ederim.” Dedi.