Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi, hasta odaklı ve kaliteli sağlık hizmeti sunma misyonu doğrultusunda önemli bir adım attı. Son atamalarla birlikte 15 yeni pratisyen hekim, hastanede görevine başlayarak sağlık hizmetlerinin daha hızlı, etkin ve ulaşılabilir şekilde sunulmasına katkı sağlamaya başladı.
Göreve başlayan hekimler, tıp eğitimlerini başarıyla tamamlamış, görevlerine hazır ve motivasyonu yüksek isimlerden oluşuyor. Özellikle acil servis biriminde görev yapacak olan pratisyen hekimler, genel sağlık muayeneleri, ilk teşhisler ve tedavi süreçlerinin ilk basamağında önemli bir rol üstlenecek.
Başhekim Uzm. Dr. Hamza Bambal: “Yeni Hekimlerimizle Gücümüze Güç Kattık”
Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Hamza Bambal, yeni hekimlerin göreve başlamasıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sağlık hizmeti sunumunda insan kaynağının önemi tartışılmazdır. Aramıza katılan 15 pratisyen hekim arkadaşımızın enerjisi ve çalışma azmi, hastanemizin gücüne güç katacaktır. Özellikle acil servisimizdeki yoğunluğu azaltma hedefimiz doğrultusunda, yeni gelen hekimlerimizle birlikte acilde bekleme süresinin azalacağına inanıyorum. Kaliteli ve hızlı hizmet sunmak için elimizden geleni yapacağız. Yeni hekimlerimize 'hoş geldiniz' diyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”
Sıcak Karşılama ve Oryantasyon Süreci
Göreve başlayan hekimler, hastane yönetimi tarafından sıcak bir karşılama ile karşılandı. Hekimlere, hastanenin işleyişi, hasta bakım protokolleri, etik kurallar ve kurumsal değerler hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Ayrıca düzenlenen oryantasyon programları sayesinde hekimlerin hastane ortamına hızlıca adapte olmaları sağlandı.
Hizmet Kalitesi Artarak Devam Edecek
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi, genç ve deneyimli sağlık kadrosuyla bölge halkına daha güçlü ve kapsamlı sağlık hizmeti sunmayı sürdürüyor. Yeni katılan 15 pratisyen hekimin katkısıyla, hem acil servislerdeki yoğunluk azaltılacak hem de hastane genelinde hizmet kalitesi artırılacak.
Hastane yönetimi, tüm yeni hekimlere görevlerinde başarılar dileyerek, sağlık alanındaki yatırımların ve kadro güçlendirmelerinin süreceğini belirtti.