ÖMER İŞÇİ'DEN AKHİSAR'A ÜNİVERSİTE MÜJDESİ

ÖMER İŞÇİ

Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan adayı Ömer İşçi, geçtiğimiz gün yapmış olduğu basın toplantısında projelerini açıkladı.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun da katıldığı toplantıda Akhisar'a üniversite yapılacağının müjdesi verildi.

Toplantıda söz alan İşçi, Akhisar Üniversitesi'nin ilçenin eğitim vizyonunu daha da ileriye taşıyacağına vurgu yaptı. İşçi, modern bir kampüste, nitelikli akademik kadrosuyla gençlere hizmet verecek olan üniversite sayesinde Akhisar'ın bilgi ve teknoloji üssü olacağını dile getirdi. Açılacak olan üniversitenin şehrin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacağını da belirten başkan adayı, yapılacak kültür ve sanat aktiviteleriyle şehrin dinamizmini de artıracağını ifade etti. 

ÜNİVERSİTEYE KAVUŞMAK İÇİN BEKLEMEYECEĞİZ

Yaşanan deprem nedeniyle Türkiye genelinde tüm yatırımların durduğunu belirten İşçi, Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun kişisel girişimleri sayesinde Akhisar'ın birçok projeye kavuşacağını, Akhisar Üniversitesi'nin de bu önemli projelerden sadece biri olduğunu söyledi. Zaman kaybetmeden öncelikle Celal Bayar Üniversitesinin bazı bölümlerini Akhisar'da faaliyete geçirmeyi planladıklarını söyleyen İşçi, gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra Akhisar Üniversitesinin eğitime başlayacağını aktardı.


Haber Kaynak : haber merkezi


BELEDİYE TARIM ARAZİLERİNDE BUĞDAY İÇİN İLAÇLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

YÜZLERCE SİKKE VE OBJEYE EL KONULDU

AKHİSAR’IN YILDIZ KIZLARI FİNALLERDE BOY GÖSTERİYOR

CHP AKHİSAR KADIN KOLLARI’NDAN KADINLAR GÜNÜ’NDE ANLAMLI BULUŞMALAR

AKHİSAR İLÇE SPOR KULÜBÜ ÜÇ KATEGORİDE GALİBİYETLE DÖNDÜ

AKHİSARLI GENÇLER ÇANAKKALE’NİN TARİHİYLE BULUŞTU

AK PARTİ TEŞKİLATLARI RAMAZAN’DA BİR ARAYA GELDİ