ROMAN VATANDAŞLAR İÇİN MESLEK EDİNDİRME KURSU AÇILDI

ROMAN VATANDAŞLAR İÇİN MESLEK EDİNDİRME KURSU AÇILDI

Avrupa Konseyi’nin desteğiyle Kayalıoğlu Mahallesinde Roman vatandaşlara yönelik “Meslek Edinmeyi Destekleme Kursu” ile “Çocuk ve Kadın Evi” açıldı.

Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ile eşi Özge Dutlulu ve İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran tarafından kırmızı kurdelenin kesilerek yapıldığı açılış töreninde emeği geçen herkese teşekkürler edilerek, hayırlı olsun dilekleri iletildi.

Toplumun her kesiminden vatandaşların katılım gösterdiği açılış töreni ardından konuşan Başkan Dutlulu “Avrupa Konseyi tarafından desteklenen Romacted Programı ile Roman vatandaşlarımıza yönelik hayata geçirdiğimiz Kayalıoğlu Meslek Edinmeyi Destekleme Kursu ile Kayalıoğlu Çocuk ve Kadın Evi’nin açılışını Akhisar Kaymakamımız Murat Kütük ile birlikte gerçekleştirdik.

Şehrimize hayırlı olsun. Emeği geçen, katkı sunan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Açılışa katılım gösterenler arasında; Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Belediye Başkanı Besim Dutlulu, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Jandarma Komutanı Ali Galip Kocaman, kurum müdürleri, iş insanları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKBUĞA’DAN BAŞKAN DUTLULU’YA ZİYARET

AKHİSAR’DA BİLİM ŞENLİKLERİ SÜRÜYOR

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI AÇILIŞI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA ZİYARETLER

“DİJİTAL DETOKS” SEMİNERİ YAPILDI

BAKIRLIOĞLU DOLUNUN ZARAR VERDİĞİ YERLERDE İNCELEME YAPTI

“GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI PROJESİ” İLE ÇOCUKLARA FARKINDALIK KAZANDIRILDI