SAZOBA MAHALLESİNE İYİ PARTİ ÇIKARMASI

SAZOBA MAHALLESİNE İYİ PARTİ ÇIKARMASI

31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren İYİ Parti, Akhisar’ın kırsal mahallelerinden Sazoba’yı ziyaret etti.

İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Zafer İksir, İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan, İYİ Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ali Doğan, Akhisar İlçe Başkanı Mert Ali Kocacık, yönetimi ve belediye meclis üyesi adayları Akhisar’ın kırsal mahallerinden Sazoba’yı ziyaret etti. Meşalelerle karşılanan İYİ Parti heyeti köy meydanında ve kıraathanede vatandaşlara seslendi.

Sözü ilk olarak İYİ Partili Milletvekili Şenol Sunat alıp bölgenin sorunlarının farkında olduklarını ve buna yönelik adımlar atacaklarını aktardı.

Sunat’ın ardından konuşan Büyükşehir Adayı Gürhan Özcan, seçimi kazanmaları halinde Sazoba’ya kazandırılacak projelerden bahsetti. 

Sazoba Mahallesindeki sorunların acilen çözüme kavuşması gerektiği üzerine açıklamalarda bulunan Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ali Doğan ise acil çözüm politikaları ile çalışmalara başlayacaklarını, özellikle pamuk ve mısırın daha verimli hale getirilmesi ve pazarının önünün açılması ile ilgili atılımları hayata geçireceklerini ifade etti. Sazoba Mahallesi vatandaşlarından oy talebine bulunarak ziyareti noktalandırdılar. 


Haber Kaynak : haber merkezi


BAKIRLIOĞLU;“1000 KİŞİDEN 16’SI MODERN KÖLE”

AKHİSAR CHP HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

BAKIRLIOĞLU “KUYRUKLARI, EMEKLİNİN ÇİLESİNİ MECLİS ARAŞTIRSIN”

İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI