ŞEHİT AHMET TEZCAN İLKOKULU’NDA OKUMA BAYRAMI COŞKUSU

ŞEHİT AHMET TEZCAN İLKOKULU’NDA OKUMA BAYRAMI COŞKUSU

Akhisar Şehit Ahmet Tezcan İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, yıl boyunca kazandıkları okuma-yazma becerilerini sergiledikleri Okuma Bayramı Etkinliği’ni büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladı.

Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen programa Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mükremin Karasu, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, Okul Müdürü Mustafa Kökaslan, yaptığı açılış konuşmasında okumayı sadece ders başarısı olarak değil, hayal gücünü geliştirmek ve dünyayı tanımak için önemli bir araç olarak nitelendirdi. Kökaslan, emeği geçen öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Etkinlikte minik öğrenciler, şarkılar, şiirler, masal anlatımları, dans gösterileri, halk oyunları ve atasözleri sunumları ile büyük beğeni topladı. Program sonunda 1. sınıf öğretmenlerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mükremin Karasu tarafından çiçek takdim edildi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN KAYSERİLİ EFENDİ MAHALLESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ AKHİSAR GENÇLİK KOLLARI’NDAN KURUM ZİYARETLERİ

AKHİSAR’DA ÖĞRENCİLERE DEPREM BİLİNCİ EĞİTİMİ

AKHİSAR BİLEK GÜREŞİNDE ZİRVE HİLALİYE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NİN

AK PARTİ AKHİSAR HEYETİ DAĞDERE’Yİ ZİYARET ETTİ

VAKIFBANK’TAN AKHİSAR ZİRAAT ODASI’NA TARIM FİNANSMANI ZİYARETİ

AKHİSAR DİYANET GENÇLİK, MANİSA’NIN TARİH VE KÜLTÜR DURAKLARINI KEŞFETTİ