ŞİAL ÖĞRENCİLERİNDEN MASA TENİSİNDE ÇİFTE KUPA

ŞİAL ÖĞRENCİLERİNDEN MASA TENİSİNDE ÇİFTE KUPA

Manisa Atatürk Spor Kompleksi Spor Salonu’nda oynanan 2023-2024 Okul Sporları müsabakalarında Şeyh İsa Anadolu Lisesi öğrencileri kız ve erkek kategorisinden elde ettiği kupalarla Akhisar’a çifte kupayla döndü.

06-07 Aralık tarihleri arasında Manisa’da düzenlenen masa tenisi müsabakalarında ŞİAL rüzgarı esti.

Kız ve erkek olarak iki ayrı kategoride de yarışan ŞİAL öğrencileri ilk gün müsabakalarında gruplarındaki tüm mücadeleleri kazanarak 2’inci gün oynanan finallere kaldılar.

Kızlar kategorisi ilk gün mücadelelerinde B grubunu zirvede tamamlayan ŞİAL öğrencileri ikinci günde yarı finalde Niyazi Üzmez Anadolu Lisesi’ni de eleyerek Soma Anadolu Lisesi ile final oynadı. Toplamda 8 takımın mücadele ettiği turnuvada final rakibi Soma’ya kaybeden ŞİAL Kız Masa Tenisi takımı İl 2’incisi oldu.

Erkekler kategorisinde 19 takımın katıldığı turnuvada grubundaki ilk gün müsabakalarını rahatlıkla aşan ŞİAL’lı erkekler, 2’inci günde oynanan Salihli karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak Şahin Yılmaz Hilaliye Anadolu İmam Hatip Lisesi ile yarı finalde eşleşti. Şeyh İsa Anadolu Lisesi’ne karşı istediği galibiyete ulaşamayan ŞİAL Masa Tenisi Erkek takımı, 3’üncü ve 4’üncü belirleneceği mücadele de Turgutlu Kocatürk Fen Lisesi ile karşılaştı. Burada da istediğini alamayan ŞİAL’lı erkekler İl Dördüncüsü olarak turnuvayı tamamladı.

Şeyh İsa Anadolu Lisesi Masa Tenisi Erkek ve Kız takımları kupalarını okullarında düzenlenen tören ile öğretmenleri Gönül Karaduman ve Mehmet Gönül’den aldılar. 

Konu üzerine açıklamalarda bulunan Şeyh İsa Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Fatih Tunç; “Okulumuzda 2003’den beri oluşturduğumuz masa tenisi kültürünü bu sene çifte kupa ile taçlandırmak bizi mutlu etti. Bu başarıda emeği geçen başta öğrencilerime, destekleri için okul idareme, sponsorlarımız;  Bircan Bakan Sigorta ve Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi mezunu tüm öğrencilerime ve araç tahsisi konusunda desteklerinden dolayı Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkürü bir borç bilirim.” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ