TÜBİTAK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

TÜBİTAK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen TÜBİTAK bilgilendirme toplantısı, Adnan Menderes Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya çok sayıda öğretmen katılırken, programda Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi TÜBİTAK Koordinatörü Mine Ayyıldız sunum yaptı. Ayyıldız, öğretmenlere TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı ile TÜBİTAK 2204 Lise ve Ortaokullar Araştırma Projeleri Yarışması hakkında kapsamlı bilgiler aktardı.

Etkinlikte, öğretmenlerin proje geliştirme süreçlerine daha etkin şekilde katılımını sağlamak ve öğrencilerin bilimsel araştırma kültürünü geliştirmek amacıyla önemli değerlendirmelerde bulunuldu.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, bu tür bilgilendirme toplantılarının öğretmen ve öğrencilerde proje kültürünü güçlendirdiğini belirterek, bilimsel üretkenliğin artması için çalışmaların süreceğini ifade etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


KÜLTÜR KORUYUCULARI EĞİTİMLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

AKHİSAR EMNİYETİ GAZETECİLERİ AĞIRLADI

AKHİSAR’DA KARNE SEVİNCİ YAŞANDI

DR. ÖMER FARUK MERİÇ İLKOKULU’NDA KARNE SEVİNCİ

TÜRK EĞİTİM-SEN AKHİSAR’DA YENİ YÖNETİM GÖREVE BAŞLADI

ÇİFTÇİLERE TARSİM BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

DİSK EMEKLİLER SENDİKASI AKHİSAR ŞUBESİ’NDEN CHP’NİN NÖBET EYLEMİNE DESTEK