TÜRKİYE HARP MALÛLÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ YENİ BİNASINDA AÇILDI

TÜRKİYE HARP MALÛLÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ YENİ BİNASINDA AÇILDI

Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Akhisar Temsilciliği yeni hizmet binası düzenlenen açılış töreniyle hizmet vermeye başladı.

15 Eylül 2023 Cuma günü saat 11.30’da Şehit Necdi Şentürk içerisindeki yeni hizmet binasında Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Akhisar Temsilciliği hizmet vermeye başladı.

Açılış sırasında katılımcılara teşekkürlerini sunarak konuşma yapan Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Akhisar Temsilcisi Himmet Ilıcak: “Bizler bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da görev verildiği her an duraksamadan katılmakta tereddüt etmeyeceğiz. Biliyoruz ki bizden sonraki her Türk genci de bu uğurda tereddüt etmeyecektir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete giden şehitlerimize saygı ve rahmetle anarken hayatta olan gazilerimizi de saygı ve minnetle selamlıyorum. Tüm şehir ve gazi ailelerimize esenlikler diliyorum. Hoş geldiniz diyor saygılar sunuyorum.” dedi. Akabinde programa katılım sağlayamayan fakat mesaj ileten CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu’nun gönderdiği mesajı okudu.

Ilıcak sonrası sözü Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu aldı. Dutlulu konuşmasında; “Öncelikle ben Manisa Büyükşehir Belediyemize bu binayı gazilerimize ayırdığı için teşekkür ediyorum. Bu ülke için mücadele etmiş, kendi canını ortaya koymuş ve bu kutsal mertebeye ulaşmış şehitlerimizin yakınlarına Allah’tan sabır diliyorum. Gazilerimize de sağlık sıhhat diliyor onları selamlıyorum. Ben bu vatan için canını ortaya koyan şehit ve gazilerimize borcumuz olduğunu düşünüyorum. Akhisar Belediyesi olarak her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanlarında olacağız. Allah şehitlerimizin, şehit ailelerimizin ve gazilerimizden razı olsun. Bu yeni açılacak derneğin de hayırlı işlere vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Açılışın ardından katılımcılara temsilcilik tarafından pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Açılış programına katılanlar arasında; şehit ve gazi aileleri, ilçe protokol mensupları, resmi kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


İLÇE TARIMDAN ZEYTİNLİOVA MAHALLESİ'NE ZİYARET

SABAH NAMAZI BULUŞMALARI YENİDEN BAŞLADI

UYSAL, YEREL YÖNETİMLERDE GIDA GÜVENLİĞİ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TARIM KONFERANSINA KATILDI

AKHİSAR'DA YÜZLERCE ÖĞRETMEN İLKYARDIM EĞİTİMİ ALIYOR

AKHİSAR’DA MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

AKHİSAR’DA PAMUK HASADI DEVAM EDİYOR