GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriULUSLARARASI DAĞ BİSİKLETİ ŞAMPİYONASI İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Akhisar Kaymakam Mustafa Can ve Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili, ilçede ilk kez düzenlenecek “Uluslararası Ferdi Zeyrek Dağ Bisikleti Şampiyonası” hazırlıklarını yerinde inceledi.
Çalışmaları, Kaymakam Can ile birlikte değerlendiren Başkan Kayserili, parkur düzenleme çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.
17-19 Nisan tarihleri arasında Çağlak Kent Ormanı’nda gerçekleşecek şampiyonaya, dünyanın farklı ülkelerinden yaklaşık 500 sporcu katılacak. Türkiye’nin en teknik parkurlarından biri olarak gösterilen kumlu alanda, yarışçılar kıyasıya mücadele edecek.
Başkan Kayserili, “Uluslararası Dağ Bisikleti Şampiyonası için hazırlıklarımız sürüyor. Belediyemiz ile birlikte Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü , Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğiyle, 17-19 Nisan tarihlerinde Çağlak Kent Ormanı’mızda düzenlemeyi planladığımız ve Akhisar’ımızda ilk kez gerçekleştireceğimiz “Uluslararası Ferdi Zeyrek Dağ Bisikleti Şampiyonası” için ekiplerimizce gerçekleştirilen parkur düzenleme çalışmalarını Kaymakamımız Mustafa Can ile birlikte yerinde inceledik. Dünyanın farklı ülkelerinden yaklaşık 500 sporcu, Türkiye’deki en teknik parkurlardan biri olan kumlu alanımızda kıyasıya mücadele edecek. Akhisar’ımızın uluslararası bisiklet organizasyonlarına ev sahipliği yapmasını ve Bisiklet Şehri olmasını sağlamak için çalışmalarımız devam edecek.” İfadelerine yer verdi.
Kaymakam Mustafa Can ise organizasyonun ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, etkinliğin Akhisar’ın tanıtımı açısından önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

