UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ" BAŞVURULARI BAŞLADI

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) , İŞKUR Akhisar Hizmet Merkezi ve KOSGEB Manisa Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde 30 Ekim ? 2 Kasım 2018 ve 5 ? 8 Kasım 2018 tarihleri arasında Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonu´nda düzen

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) , İŞKUR Akhisar Hizmet Merkezi ve KOSGEB Manisa Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde 30 Ekim ? 2 Kasım 2018 ve 5 ? 8 Kasım 2018 tarihleri arasında Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonu´nda düzenlenecek olan 2 (iki) adet "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" başvuruları başladı.

İstekliler, www.kosgeb.gov.tr adresinden e-devlet şifreleri ile bizzat başvurularını yaparak, İŞKUR Akhisar Hizmet Merkezi´nde kayıt işlemlerini tamamlamalıdırlar.

Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacaktır. Son başvuru tarihi, başvurmak istediğiniz eğitimin başlangıç tarihi itibariyle 5 gün öncesine karşılık gelen tarihtir. (Örnek: Başlangıç tarihi 30.10.2018 olan bir eğitim için son başvuru tarih ve saati 24.10.2018 Saat:23.59´dur.)

Eğitime katılım ve başvuru ücretsizdir.


Haber Kaynak : haber merkezi


HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMLERİ

DİYANET GENÇLİKTEN GENÇLERE MORAL PİKNİĞİ

İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ KONTROLLERİNE DEVAM EDİYOR

GELECEĞİN SPORCULARI İÇİN TARAMA TESTLERİ DEVAM EDİYOR

ÇİFTÇİ EĞİTİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

SU FİYATLARINA İNDİRİM YARIN BAŞLIYOR

BAĞCILARA VE ASMA YAPRAĞI ALICILARINA UYARI YAPTILAR