YENİ BAŞHEKİM UZMAN DOKTOR HAMZA BAMBAL OLDU

YENİ BAŞHEKİM UZMAN DOKTOR HAMZA BAMBAL OLDU

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'nde yeni bir dönem başlayarak Uzman Doktor Bambal koltuğu Başhekim Sinem Albayrak’tan devraldı.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinin yeni Başhekimi anestezi uzmanı olarak hastanede görev yapan Uzman Doktor Hamza Bambal oldu. Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'nde yeni bir dönem başlayarak Uzman Doktor Bambal koltuğu Başhekim Sinem Albayrak’tan devraldı.
İlk Ziyaret 
Yeni Başhekime ilk ziyareti Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasından geldi. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sami Karaoğlan ve yönetim kurulu üyeleri yeni göreve gelen Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi yeni başhekim Hamza Bambal’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sami Karaoğlan ve ekibine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başhekim Bambal yeni görevinin herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.
Hamza Bambal Kimdir?
1977 yılında Manisa Akhisar 'da doğdu. 2001 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinden Mezun oldu. 2012 yılında Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanlığı eğitimini tamamladı. Akhisar M. K. Devlet Hastanesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak görev yaptı. Hamza BAMBAL evli ve 2 çocuk babasıdır.
Çalıştığı Kurumlar: 
1-Gümüşhane Tekke Sağlık Ocağı
2-Gümüşhane Arzular Sağlık Ocağı
3-Gümüşhane 3 nolu Merkez Sağlık Ocağı
4-Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi
5-Manisa Merkezefendi Devlet hastanesi 6-Afyon Şuhut Devlet Hastanesi


Haber Kaynak : haber merkezi


OP. DR. ÇETİNKAYA'DAN 18 EKİM DÜNYA MENOPOZ GÜNÜ AÇIKLAMASI

DÜNYA GÖRME GÜNÜ’NDE GÖZ SAĞLIĞINA VURGU

AKUT ÜST SOLUNUM YOLLARI ENFEKSİYONU BELİRTİLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

DİYABET OKULU DİPLOMASI VERİLDİ

“GEBE OKULU" UYGULAMALARI SÜRÜYOR

7 EKİM DÜNYA YÜRÜYÜŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

İNTİHAR DAVRANIŞI VE PSİKOSOSYAL MÜDAHALELER ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ