Yeni Yönetim Göreve Galibiyetle Başladı

Yeni Yönetim Göreve Galibiyetle Başladı

Akhisarspor 1 – 0 Bitexen Sapanca Gençlikspor

Akhisarspor, TFF 3. Lig 3. Gruptaki 23’üncü hafta maçında Bitexen Sapanca Gençlikspor’u evinde konuk etti. Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda oynanan mücadeleden ev sahibi ekip Akhisarspor 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Maçtan 1 gün önce yapılan olağanüstü kongrede Akhisarspor yönetimi değişmişti. Çiçeği burnunda yönetim ilk iş olarak uzun zamandır kırgın olan taraftarı tekrardan stada döndürmeye yönelik adımlar attı. 8 Mart Kadınlar günü dolaysıyla kadın ve çocuklara girişi ücretsiz yapan Başkan Alkan ve beraberindeki yönetim, birçok taraftarı tekrardan stadyumda buluşturdu.

Akhisarspor tecrübeli rakibi Bitexen Sapanca Gençlikspor’a karşı baskılı oyun tarzını sürdürdü. Lig’de üst sıralarda Play-Off hattı için mücadele veren deplasman takım ilk yarıda net pozisyon dahi bulamadı. Ön alan baskısında kaptığı toplarla hücum eden Akhisarspor, son sözü söylemekte bir türlü başarılı olamadı ve ilk yarı 0-0’lık beraberlikle bitti.

Maçın 2’inci yarısında baskısını devam ettiren Akhisarspor, 48. dakikada Halil İbrahim Karavuş’un golüyle 1-0 öne geçti. 52. dakikada farkı 2’ye çıkarma şansını Bora Yılmaz değerlendiremedi ve penaltıyı kaçırdı. Maç 1-0’lık Akhisarspor galibiyetiyle bitti. Akhisarspor bu 3 puanla birlikte puanını 20’ye çıkardı. Düşme hattından henüz çıkamayan yeşil siyahlı ekibin önümüzdeki süreçte çıkacağı karşılaşmalar kulüp taraftarları tarafından merakla bekleniyor. 

Takım maçtan önce kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi

Akhisarspor önemli maç öncesi Rames Cafe’de bir araya geldi. Şerafettin Kuşlar’ın sponsorluğunda gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda yönetim, teknik heyet ve oyuncular maç öncesi moral depoladı.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR 45 FSK TORBALI’DAN 1 PUANLA DÖNDÜ

PARKEDE ŞEYH İSA RÜZGARI

AKHİSAR’DA ŞAMPİYONLARA COŞKULU KARŞILAMA

AKHİSAR 45 FSK’DAN KRİTİK GALİBİYET

AKHİSAR 45 SPOR KULÜBÜ EVİNDE NURLUPINARSPOR’U 2-1 MAĞLUP ETTİ

YEŞİL-SİYAHLILAR ŞOV YAPTI

AKHİSAR 45 FUTBOL SPOR KULÜBÜ, 2. DEVRE HAZIRLIKLARINA BAŞLADI