ZEKÂT VE FİTRE BAĞIŞ STANDI HİZMETE AÇILDI

ZEKÂT VE FİTRE BAĞIŞ STANDI HİZMETE AÇILDI

Türkiye Diyanet Vakfı Akhisar Şubesi ile Akhisar İlçe Müftülüğü iş birliğinde, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmak amacıyla Zekât, Fitre ve Bağış Standı kuruldu.

Ramazan ayı boyunca hayır yapmak isteyen vatandaşların bağışlarını kolaylıkla ulaştırabilmesi amacıyla oluşturulan standın açılışı Muhammet Salman tarafından gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Müftü Salman, vatandaşları zekât, fitre ve diğer bağışlarını güvenilir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla yapmaya davet etti.

“Kardeşini Unutma, Beklenen Sensin” sloganıyla kurulan bağış standı, Tahir Ün Caddesi’nde İş Bankası karşısında vatandaşların hizmetine sunuldu. Ramazan ayı boyunca açık olacak stantta toplanan zekât, fitre ve bağışların ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağı belirtildi.

Yetkililer, Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma iklimine katkı sunmayı amaçlayan çalışmaya vatandaşların destek vermesini beklediklerini ifade etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


CHP AKHİSAR İLÇE TEŞKİLATI, İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 105. YILINI KUTLADI

AKHİSAR SEYAHAT 4. GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİ

ZEKÂT VE FİTRE BAĞIŞ STANDI HİZMETE AÇILDI

KİRAZOĞLU HASTANESİ BÖBREK SAĞLIĞINA DİKKAT ÇEKTİ

“MAARİFİN KALBİNDE RAMAZAN” ETKİNLİĞİ

BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN GÜREŞ FEDERASYONU VE KAYMAKAM KÜTÜK’E ZİYARET

“AKHİSAR EĞİTİMİNDE KADIN ELİ” PROJESİ KAPSAMINDA İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ