ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR ORYANTİRİNG TAKIMINDAN İKİ TÜRKİYE KUPASI

ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR ORYANTİRİNG TAKIMINDAN İKİ TÜRKİYE KUPASI

Zeynep Gülin Öngör’de Oryantiringçilere Ödül Töreni

Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Mes.Tek. And.Lisesi Oryantiring’ çileri 2023-2024 Türkiye Büyükler Oryantiring Ligini iki Türkiye Kupasıyla taçlandırdı.  Türkiye Oryantiring Federasyonunun 2023- 2024 sezonundaki yarışmaları oldukça çekişmeli bir şekilde gerçekleşti.  81 Kulüp 1226 Sporcu ile kıyasıya verilen  mücadelelerde; 1. kademesi Manisa- Demirci’de Orta mesafe ve Sprint Yarışmaları, 2.kademesi Muğla’da Yatağan Uzun ve Akyaka’da Orta Mesafe Yarışmaları , 3.kademesi Antalya - Alanya ‘da  Gedevet’te Uzun Mesafe , kent merkezinde Sprint yarışmaları ve 19-21 Nisan 2024 tarihleri arasında büyük finalde Çorum'da 1.Gün orta mesafe Çatak Tabiat Parkı , 2.gün Mislerovacığı’nda orta mesafe ve son gün Çorum kent merkezinde Sprint yarışmaları ile  şampiyonluğun bu uzun soluklu öyküsü yazılmış oldu.

  Şampiyonadan dönen sporculara okulda düzenlenen törende tüm okul arkadaşları ve öğretmenlerinin huzurunda, coşkulu bir şekilde elde ettikleri kupa ve madalyaları verildi. 

Kadınlar 20 Yaş kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak takım halinde  Türkiye 1.liği kupasını kazanan; Melda Öner, Nehir Alpur ve Sude Koç’a  Madalya ve Kupaları Okul Müdiresi ve Spor Kulübü Başkanı Kamile Gökalp tarafından takdim edildi. 

Kadınlar 18 Yaş kategorisinde  takım halinde Türkiye 2.liği kupasını kazanan; Sude Naz Gül , İrem Zengin , Yeşim Demir ve Tuana Onar’a  Madalya ve Kupaları Okul Müdür Baş Yardımcısı Mehmet Karataş  tarafından verildi.

Ayrıca ; Kadınlar 20 yaş kategorisi sporcumuz ve öğrencimiz Melda ÖNER, Sezon boyunca  Demirci’de 1.Kademe Yarışmasında Sprint Türkiye 2.liği , Muğla Orta Mesafe Türkiye 1.liği ve Alanya Orta Mesafe Türkiye 3.lüğü derecelerinden elde ettiği madalyaları, Okul Müdiresi ve Spor Kulübü Başkanı Kamile Gökalp’in elinden aldı.

Yine Kadınlar 20 yaş kategorisi sporcumuz ve öğrencimiz Nehir ALPUR  ; Muğla Orta Mesafe Türkiye 2.liği, Kadınlar 18 Yaş kategorisi sporcumuz ve öğrencimiz Sude Naz GÜL’de , Demirci’de Orta Mesafe Yarışmasında Türkiye 3.lüğü madalyaları Okul Müdür Yardımcısı Hafize Darcanlı tarafından takılmıştır.

Okul İdaresi tarından başarılı ekiplerin sporcularına ödül takdiminin ardından hediyeleri verildi. 

Okul Müdiresi ve Spor Kulübü Başkanı Kamile Gökalp; “Sezon başından bu yana arkadaşlarınız soğuk-sıcak demeden, çok çalışıp emek sarf ederek farklı illerde yarışmalara iştirak ettiler. Gayretleri neticesinde okulumuza bu iki güzide Türkiye derecelerini kazandırdılar. Sizlerde sportif , kültürel ve sanatsal faaliyetlere yetenekleriniz ölçüsünde katılarak bu tür başarıları elde edebilirsiniz. Ben okul müdürü olarak bu süreçte öğrencilerimizin hazırlamasında büyük gayretleri olan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz ve Antrenörlerimiz  Muammer İnan ve Özgür Morbel ’e, siz sporcu öğrencilerime , maddi-manevi katkılarını eksik etmeyen kulüp yönetimimiz ve üyelerine , okulumuz öğretmenlerine ve sporcu velilerimize teşekkür ederim. Sözlerimi GELECEK BİZİZ, BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ  mottomuzla tamamlıyor hepinize esenlikler diliyorum.”dedi.

 

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


19 MAYIS SPORTİF ETKİNLİKLERİ KROS YARIŞMALARI YAPILDI

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ İLE 19 MAYIS KUTLAMALARI BAŞLADI

AKHİSAR GALATASARAY TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDE BÜLENT D. ORAL DÖNEMİ

ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR ORYANTİRİNG TAKIMINDAN İKİ TÜRKİYE KUPASI

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI